DIZAJN I ARHITEKTURA

Svjetsko priznanje hrvatskim arhitektima za projekt šibenskog hotela

D-Resort u Šibeniku
D-Resort
Hrvatskim arhitektima Nikoli Bašiću i Marku Murtiću stiglo je veliko priznanje za projekt hotela D‐Resort Šibenik. Vodeći britanski dizajnerski časopis The Design Awards nominirao je D-Resort u kategoriji The International Hotel and Property Award, čime se šibenski hotel našao u društvu 7 finalista za nagradu na svjetskoj razini u kategoriji hotela manjih od 200 soba.

Dodjela nagrada održat će se u petak, 16. rujna, u Cipriani Hotelu u Veneciji, kada će se doznati finalna odluka profesionalaca iz svijeta dizajna, ali i čitatelja magazina i korisnika koji su imali prilike glasati za svog favorita. Nominacijom za prestižnu nagradu arhitekti Nikola Bašić i Marko Murtić dobili su priznanje za dizajn i talent, što je ujedno cilj ove nagrade.

D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik odlikuje arhitektonski dizajn koji nadopunjuje prirodni krajolik. Bijela betonska fasada koja svojim čistim linijama odražava duh Mediterana savršeno je integrirana s interijerom, koji je pak oplemenjen umjetninama i radovima poznatih hrvatskih autora. Drvene skulpture, keramički murali s motivima iz prirode, kao i slike koje krase svaku od 69 soba utjelovili su duh Šibenika i tradicije.

Interijer hotela D-Resort Mandalina u Šibeniku upotpunjen je posebno dizajniranim namještajem brenda STUFF koji se izdvaja modernim i funkcionalnim dizajnom.


D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik
D-Resort Šibenik
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 15.09.2016. u 13:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p