DIZAJN I ARHITEKTURA

Svjež interijer vile u Medulinu

Villa Luan 


U centru Medulina smjestila se naizgled obična kuća, no jednom kada prođete njena ulazna vrata, ono što će vas dočekati jest efektan spoj narančaste i bijele boje koji zajedno s modernim linijama tvori urbanu vilu čiji je bonus pogled na more.

Veliki dnevni boravak dizajnerski je zamišljen tako da spomenuta bijela boja čini bazu na kojoj su se uspješno izmiješali grafički crno-bijeli motivi i detalji u narančastoj boji. Pažljivim odabirom detalja stvorio se sofisticiran prostor idealan za urbanu obitelj. Otvorena kuhinja i blagovaonica zadržale su se na sjajnom minimalističkom terenu, a bijela boja, sivi kuhinjski elementi i pokoji narančasti detalj čine skladan interijer koji istovremeno ima živahan moment.

Villa Luan lišena je nepotrebnih detalja i ovaj izbor pozdravljamo jer on dopušta prostoru da diše i otvara protok dobroj energiji. Nastavno na dnevnu sobu i blagovaonicu, jednaka se filozofija uređenja koristila i za četiri spavaće sobe. Svaka sa svojim balkonom ili izlazom na dvorište, oličenje su moderne jednostavnosti. Nadalje, dvorište ove nove vile sagrađene 2013. godine krije bazen i natkriveni masivni drveni stol savršen za ljetno druženje na otvorenom.M.M.
Foto: Croatia Luxury Rent
Objavljeno: 17.11.2016. u 12:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p