DIZAJN I ARHITEKTURA

Teško je odoljeti ljupkim dekoracijama iz Stradivariusa

Želimo baš sve!
stradivarius
G
dje odlazite kada želite svoj dom upotpuniti kojom lijepom dekoracijom? Šećete li prostorijama Ikee ili možda tragate za blagom na kojem vintage sajmu u vašem gradu? Online shopovi su vaš izbor? A jeste li primijetili da i Stradivarius, brend iz grupacije Inditex, krije zaista ljupke detalje koji će unijeti dosta šarma u interijer?


Kao brend orijentiran na aktualne trendove, Stradivarius je i u svojoj liniji za dom koja je dostupna online te u nedavno otvorenoj trgovini u City Centru West, ponudio isključivo trendi dekorativne komade. Pronaći se tako mogu lijepe vaze za cvijeće, samostojeći ukrasni natpisi u zlatnoj i srebrnoj boji, printevi s inspirativnim citatima, slatki svjetleći lampioni, kao i ultra popularne svjetleće kutije s natpisima.

Osim što su zaista neodoljivi i trendi, ovi su detalji i cjenovno prihvatljivi, pa tako svjetleću kutiju s natpisom možete pronaći za 149 kuna. U nastavku smo izdvojili svoje favorite iz lifestyle ponude Stradivariusa koji bi mogli dobro izgledati na kojoj polici u dnevnoj ili spavaćoj sobi. 

stradivarius

Držač za sliku (69,90kn)

stradivarius

Pladanj (69,90kn)

stradivarius

Metalni stalak za zid (79,90kn)

stradivarius

Biljka (79,90kn)

stradivarius

Svjetleći znak (119,90kn)

stradivarius

Svjetleća kutija (149,90kn)

stradivarius

Drvena svjetiljka (119,90kn)

stradivarius

Vaza (49,90kn)

stradivarius

Ukras za zid (119,90kn)

stradivarius

Ukrasni znak (49,90kn)M.M.
Foto: Stradivarius
Objavljeno: 27.07.2017. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p