DIZAJN I ARHITEKTURA

Savršeni interijeri kuhinja u kojima bismo rado kuhali

Unesite novo ruho u žilu kucavicu svakog doma

Kuhinja je prostorija koja je najčešće u fokusu svih naših planova tijekom renoviranja doma. Svaka sezona donosi nešto novo u naše domove, pa tako i ova ali ovoga puta na red je došla kuhinja. Ako planirate renovaciju kuhinje, ove svježe ideje će vam svakako biti od koristi.

Slobodno možemo reći da je kuhinja srce doma jer je baš ona mjesto u kojem obitelj provodi veliki dio svog vremena. Većini dan započinje i završava u kuhinji, a kako bi nam boravak u njoj bio ljepši veseli nas ova promjena u stilu dizajniranja kuhinje koja se svodi se na tri nova trenda. Ako želite neki dio kuhinje posebno istaknuti, to možete postići mat crnim elementima koji su trenutno na vrhu svoje popularnosti. Prekrasan kontrast koji se stvara zajedno s drvenim ili mramornim površinama je nešto što sigurno unosi osvježenje u svačiju kuhinju.

Kamen u kuhinji je trend kojeg se još ne odričemo. Zato svojim zidovima pružite rustikalnu notu, a za to ne trebate koristiti pravi kamen već će odlična zamjena biti i tapeta koja imitira kameni zid. Trenutno su u uređenju interijera kuhinje u fokusu kuhinjski elementi, ormarići s čijim bojama se možete slobodno poigrati. Neutralna nijansa i tamnija boja stvara efektivan kontrast, a za još efikasniji dojam koristite namještaj kojeg ne čine samo ravne plohe jer one s neravnim teksturama unose posebnu eleganciju.

Foto: Unsplash, Elle decor
Objavljeno: 08.11.2018. u 11:58

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p