DIZAJN I ARHITEKTURA

Ukrasite dom jedinstvenom minijaturnom božićnom jelkom

Mini Bor je idealno rješenje za sve malene prostore
Mini Bor
B
ožić se približava, a s njime i odabir savršene jelke. Ako se iz godine mučite s pronalaskom adekvatnog božićnog drvca za svoj dnevni boravak, rješenje bi mogao biti Mini Bor. Sa svojih 55 centimetara visine, uklopit će se u svaki interijer, a sa sobom će donijeti i pravi miris Božića, i to bez uništavanja ekosustava.


Mini Bor je domaći brend iza kojeg stoje Anja i Matija Đurinek. Riječ je o spororastućoj kanadskoj patuljastoj smreki čiji se godišnji rast može mjeriti ravnalom. Mini Bor u prosjeku naraste 5 do 10 centimetara godišnje, s time da se nakon 20 godina može uživati u velikom dvometarskom boru. Ova je minijaturna jelka namijenjena svima koji vole miris pravog bora, no ne žele kupovati rezana drvca ili pak nemaju mjesta za bor velikih dimenzija. Mini Bor novom vlasniku dolazi u lijepo dizajniranoj i nepropusnoj teglici i nakon blagdana se može presaditi u vlastiti vrt ili obližnju šumu. Zbog malih dimenzija prikladan je za radne stolove i manje komode i vrlo je jednostavan za održavanje jer mu je potrebno malo vode, svakih nekoliko dana.

Mini Bor
Svoj maleni bor možete okititi po želji jer na vaš prag stiže ukrašen samo crvenom mašnicom, a cijena mu je 129 kuna. Moguće ga je naručiti putem službenog online shopa, putem Facebook stranice ili mailom na mini@minibor.com. Tijekom adventa će ga biti moguće pronaći u Modnom Kolektivu u Tkalčićevoj 53, u concept storeovima TakeMeHome u Tomićevoj 4 i Croatian Design Districtu u Martićevoj 4. Nadalje, brend će biti prisutan i na Artomatu u HDLU od 16. do 23. prosinca te će se prodavati u okviru dobrotvornog projekta Egoist ima herc u caffe barovima Egoist, na lokacijama Jarunska tržnica i City Center one West.

Mini Bor
Mini Bor
Foto: Mini Bor
Objavljeno: 07.12.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p