DIZAJN I ARHITEKTURA

Ukrasite zidove doma poput Ikeinih stilista

Vikend projekt: savršeno stilizirane umjetnine
Ukrasite zidove doma poput Ikeinih stilista 
Jedan od krucijalnih razloga zašto nas katalozi i kampanje vodećeg svjetskog prodavača namještaja iz sezone u sezonu raduju jest inspiracija koju osiguravaju vizuali sa savršeno stiliziranim prostorijama.

Kako smo se ovog vikenda odlučili pozabaviti zidovima svojih domova, inspiraciju smo potražili upravo na stranicama Ikeinog bloga. Stilisti zaduženi za dizajniranje Ikeinih setova uvijek imaju ideju viška u rukavu, a nekoliko njih ćemo besramno iskoristiti u vlastitom domu. Obožavate li umjetnine, posebno slike, vjerujemo da će vas interesirati kako stilisti najpoznatijeg lanca trgovina dekoriraju zidove.

Jedan od popularnijih načina vješanja slika na zidove i dalje je galerija, gdje slike mogu biti uredno posložene, ali i razbacane po zidu bez neke poveznice. Volite li čiste linije i proporcije, svidjet će vam se vješanje slika u stilu Mondriana, gdje ćete slike posložiti jednu do druge, a okviri će redom biti jednaki. Malo manje uredno, no opet atraktivno bit će lijepljenje fotografija ili slika na drvenu plohu koju možete nasloniti uza zid. Efektno će biti i ako slike posložite na komodu uza zid ili ih u ravnoj liniji objesite na konop iznad kauča. Nadalje, u jedan prazan okvir možete staviti više fotografija, što će interijeru dati pomalo boemski, cool izgled.
 
Ukrasite zidove doma poput Ikeinih stilista  Ukrasite zidove doma poput Ikeinih stilista 
Ukrasite zidove doma poput Ikeinih stilista 
Ukrasite zidove doma poput Ikeinih stilista
 
M.M.
Foto: Ikea
Objavljeno: 23.04.2016. u 11:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p