DIZAJN I ARHITEKTURA

Unesite veselje u dom zaigranim namještajem

Cool komad za sve koji vole neobičan dizajn
Unesite veselje u dom zaigranim namještajem
Portugalski brend Circu prepoznatljiv je po svom domišljatom, jedinstvenom i vrlo zaigranom dizajnu, kao stvorenom za sve koji su u potrazi za neobičnim komadima namještaja. Kao pravi primjer razigranog dizajna brenda nametnuo se Bun Van, krevet u obliku genijalnih VW kampera.

Uz krevete i sofe u obliku školjki ili letećih balona koji se savršeno uklapaju u dječje sobe, krevete inspirirane legendarnim kombijima iz 60-ih i 70-ih lako možemo zamisliti u eklektičnim odraslim interijerima. Ovaj statement komad namještaja budi nostalgiju i simbol je slobode i zabave, pa ga zamišljamo u pomalo boemski stiliziranim interijerima. No, ništa lošije neće izgledati u prostranim, minimalističkim prostorijama gdje bi mogao predstavljati centralni komad.

Kreveti su načinjeni od stakla s dodatkom plastike s kromiranim detaljima, dok je unutrašnjost većinski izrađena od drvenih materijala. Unutrašnjost se sastoji od kreveta, stola, TV-a, mini bara i sofe te nekoliko pretinaca za pohranu, a želite li svom domu dodati simpatičan i cool komad, brend Circu možete pronaći na web shopu.

bun van
bun van
bun van
bun vanbun van

M.M.
Foto: Circu
Objavljeno: 13.09.2016. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p