DIZAJN I ARHITEKTURA

Upoznajte sjajan srpski brend Daskka

Zabavan dizajn inspiriran geometrijom 
daskka
Smatrate li kako vam treba injekcija dobrog dizajna u životu, dopustite da vas upoznamo s Daskkom, brendom koji je nastao poprilično jednostavno. Naime, Anja Vuković i Jelena Necić željele su napraviti proizvod koji komadu drveta neće mnogo mijenjati formu i suštinu, a bit će istovremeno praktičan i lijep. Uz to, obje su mlade dame htjele posao u kojem će stvarati, raditi rukama i baviti se bojom. Zamišljale su proizvod koji bi same poželjele imati u domu i tako je nastala Daskka, živahan brend koji već krasi mnoge moderne domove, ali i restorane i barove u regiji.

Šarene drvene podloge okupljene oko imena Daskka osim što se mogu koristiti za serviranje hrane i u kuhinji, mogu biti i zanimljiva dekoracija za zid ili podloga za laptop. Dizajn je inspiriran ponajviše jednostavnim, geometrijskim formama, a za njihovu se izradu koristi isključivo kvalitetno drvo i boje na bazi vode, dok se daske štite kombinacijom prirodnih ulja.

Anja Vuković i Jelena Necić

Anja Vuković i Jelena Necić

daskka
daskka
daskka
daskka
Kako bi ispričale priču koja ukazuje na jednostavnost ideje iza brenda, Jelena i Anja su nedavno osmislile kampanju koju prati simpatičan video. Ideja za snimanje spota je, kažu, nastala spontano, i upravo je tako tekla i realizacija.

''Imamo sreće da su nam prijatelji kreativci iz marketinških agencija ili ekstremno talentirani ne-glumci. Jednostavno smo se jedan vikend pokupili i otišli na Kopaonik, skupili svu suludu odjeću i najnepraktičnije rekvizite koje smo mogli pronaći i pronašli smo idealno, inspirativno mjesto na Kopaoniku, gdje smo sve snimili. Snimili smo serijal od četiri spota, a snimanje je trajalo cijeli dan jer smo neke scene morali ponavljati po 20 puta jer su svi umirali od smijeha koliko su ljudi apsolutno briljirali. Došlo je i do omanje nesreće - dron se oteo kontroli i obrušio se na ekipu'', ispričale su autorice o tome kako je došlo do videa.

daskka
daskka
daskka
Kako izgleda rezultat snimanja na Kopaoniku možete pogledati u prvom dijelu u nastavku, dok će ostale epizode uslijediti u narednim tjednima. Poželite li pak Daskku za sebe, proizvode brenda možete pronaći na Instagramu, Facebooku i na službenoj stranici.


M.M.
Kreativni koncept: Strahinja Tanasković
Direktor fotografije, produkcija i montaža: Siniša Grahovac
Objavljeno: 19.01.2017. u 11:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p