DIZAJN I ARHITEKTURA

Uredite dom poput poznatih modnih blogerica

Inspirirajte se interijerima stylish vlasnica
modne blogerice
O
božavamo ih zbog njihovog sjajnog modnog stila, rado bismo se mijenjali za njihove ormare, no jednako nas inspiriraju i svojim pomno uređenim domovima. Modne blogerice su žene s istančanim ukusom i jasnom estetikom koju, osim u svojim odjevnim kombinacijama, pokazuju i u svoja četiri zida.


Premda su njihovi tjedni ispunjeni putovanjima i baš poput celebrityja svjetskog kalibra žive po hotelima, modne blogerice ne skrivaju svoju sreću po povratku u vlastiti dom i komociju koju on osigurava. Ti savršeno stilizirani domovi u potpunosti odražavaju stil i karakter vlasnice pa tako i svatko od nas u domovima ovih chic žena može naći neku stilsku smjernicu za uređenje vlastitog životnog prostora.

song of styleSong of Style

Rumi NeelyRumi Neely

Primjerice, preferirate li eklektični stil u kojem se miješaju moderni i vintage elementi, obožavat ćete dom Aimee Song, autorice bloga Song of Style, koja u uređenju interijera polazi od jednog statement komada kao što je sofa u boji, prema kojem potom gradi ostatak prostora. Aimee se ne libi boje miješati s metalik detaljima i uzorcima, što je ujedno sjajna stilska smjernica za nadolazeće hladnije dane. Nama se posebno sviđa kombinacija plavog baršuna, metalik svjetiljki i leopard tepiha u dnevnoj sobi.

elin klingElin Kling

Oracle Fox
Oracle FoxOracle Fox

Ljubitelji minimalizma u domovima blogerica pronaći će pregršt inspiracije jer upravo ovaj stil dominira, kako u ormarima, tako i u interijerima trendi djevojaka. Savršena će inspiracija u ovom slučaju biti skandinavske blogerice, poput Elin Kling čiji nas nekadašnji stan i dalje ostavlja bez daha, famozna kuća Amande Shadforth s Oracle Foxa ili lijepi dom Jacqueline Mikuta u kojem se miješaju romantika, jednostavnost i crno-bijela paleta boja. Moment koji bismo rado preslikali na vlastite interijere jesu masivna ogledala položena uz zid.

MikutasMikutas

Victoria TornegrenVictoria Tornegren

Favorizirate li klasiku s modernim pomakom i pomalo artsy momentom, inspiracije neće manjkati zavirite li u Pernille Teisbaek, dok će rustikalni i etno detalji dnevnog boravka Gale González zadovoljiti apetite boemskih duša.

gala gonzalezGala González

Pernille Teisbaek
Pernille TeisbaekPernille Teisbaek


M.M.
Foto: Instagram, Elin Kling/Per Jansson, Oracle Fox, Tessa Neustadt/Homepolish
Objavljeno: 01.10.2016. u 08:58

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p