DIZAJN I ARHITEKTURA

Uredite prozore u skladu s ljetnim mjesecima

Vikend projekt: laka i brza transformacija

uređenje prozora 
Prozori su jedan od onih elemenata koji se u domu često zanemaruju, usprkos činjenici da skrivaju velik potencijal. S obzirom na to da ljeto kalendarski samo što nije stiglo, ovog smo im vikenda odlučili pokloniti više pažnje i prilagoditi ih toplim mjesecima pred nama.

Promjena izgleda prozora može osvježiti interijer ili nam osigurati dodatan prostor za dekoraciju ili pohranu, stoga smo u tom smjeru razmišljali ovoga puta. Želite li da prostorija bude osvijetljena, no istodobno želite zadržati malo privatnosti, zanimljiva ideja stigla je iz kreativne radionice Ikeinih stilista koji su predložili da na prozor na žicu kvačicama pričvrstite kuhinjsku krpu.Jedino je bitno da se krpa materijalom, uzorkom i nijansom uklapa u uređenje prostorije u kojoj se prozor nalazi.
 
uređenje prozora 
Sljedeća je ideja također vrlo jednostavna i logična. Svoju policu uz prozor ukrasite biljkama za instantno osvježenje doma. Nalazi li se pak vaš prozor u kuhinji nešto manjih dimenzija, iskoristiti ga možete kao dodatni 'bar' za doručak.
 
uređenje prozora 
M.M.
Foto: Ikea, Pinterest
Objavljeno: 18.06.2016. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p