DIZAJN I ARHITEKTURA

Vikend projekt: svijeće kao nezamjenjiv jesenski dekor

Novo ruho starih staklenki

svijeće 
dolaskom jeseni povećava se i naša želja za toplim i ugodnim domom, a jedna od glavnih esencija za stvaranje atmosferičnog prostora jesu svijeće. Mirisne, obične, velike, male, šarene, minimalističke... Obožavamo ih sve i uopće se ne sramimo priznati to. 

Njuškajući po blogovima, naišli smo na sjajnu ideju koju vam donosimo danas, kao još jedan vikend projekt. Autorica stranice Passion Shake strastvena je ljubiteljica uređenja interijera i prava stručnjakinja za izradu vlastitih dekoracija, ali i kreativnih rješenja u domu. Sladak i vrlo jednostavan projekt koji nas je zainteresirao vezan je upravo za svijeće. Umjesto da kupujete nove podloške i svijeće koje će se potrošiti u svega nekoliko dana, Agata Dimmich s Passion Shakea predlaže da malene staklenke ukrasite nitima vune.
 
svijeće 
Ono što će vam trebati jesu škare, staklenke, dvostrana ljepljiva traka i vuna u nijansama koje volite. Za početak staklenke operite i maknite sve naljepnice koje bi vam mogle zasmetati. Zatim ih uredno oblijepite ljepljivom trakom, a nakon toga uredno omotajte niti vune. Rezultat će biti zanimljiv dekor koji možete prilagoditi postojećem interijeru.
 
svijeće 
svijeće 
svijeće 
svijeće 
svijeće 
svijeće 
svijeće 
M.M.
Preuzeto s Passion Shake/Home Edit
Objavljeno: 14.11.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p