DIZAJN I ARHITEKTURA

Zaljubljeni smo u unikatni prodajni prostor brenda Rumi Neely

Poznata modna blogerice u ulozi dizajnerice interijera
Rumi Neely
R
umi Neely je svoje ime odavno uklesala na listu najuspješnijih modnih blogerica, stoga je bilo samo pitanje vremena kada će se svjetski poznata trendseterica otisnuti u neke druge kreativne vode i kolektivno nas iznenaditi novim poslovnim potezom.

Modni je blog Fashion Toast Rumi poslužio kao sjajna odskočna daska u svijet dizajna, pa je tako svojedobno predstavila svoj modni brend Are You Am I, prepun eteričnih, seksepilnih, minijaturnih komada odjeće, donjeg rublja i modnih dodataka koji prate i odražavaju Rumin stil te vuku smjernice upravo iz njenog osobnog brenda koji su djevojke diljem svijeta zavoljele tijekom godina. Prošle je godine brend, točnije online shop dobio proširenje u obliku izložbenog prostora, odnosno lofta kojeg je sama Rumi dizajnirala, savršeno zaokruživši koncept.

Rumi Neely
Rumi Neely
U duhu prozračne i vrlo ženstvene kolekcije, The AYAI Loft nudi potpuno drugačije iskustvo shoppinga. Inspirativan i smirujuć, loft je ekskluzivno i personalizirano iskustvo koje je Rumi omogućila svojim klijenticama. Smjestio se tik do dizajnerskog studija u Los Angelesu i utjelovio je sve ono što predstavlja stil Rumi Neely, ali i estetika milenijske generacije – minimalističko i jednostavno, s daškom statement glamura. Ukratko, The Loft je pravo instagramsko zlato.

Rumi Neely
Zaokruživši proizvod koji je ponudila svojim kupcima, Rumi je sanjivi loft zamislila kao mjesto u kojem bi se djevojka u njenoj odjeći poželjela probuditi ujutro. Prostor u koji klijentice mogu doći isprobati komade odjeće, ali i mjesto na kojem Rumina ekipa fotografira i osmišljava kolekcije, krasi veliki bračni krevet s bijelom posteljinom, glomazno zlatno selfie friendly ogledalo, vintage lusteri, zlatni elementi udruženi s ostatkom bijelog namještaja, poput sofe, krznenog tepiha i umjetničkih detalja. Sasvim sigurno, ovakav personalizirani i intimni koncept predstavlja budućnost shoppinga, a osim poslovnim modelom, Rumi nam je inspiraciju osigurala i uređenjem predivnog prostora.

Rumi Neely
Rumi Neely
Rumi Neely
Rumi Neely
M.M.
Foto: YE RIN MON/Harper's Bazaar
Objavljeno: 09.02.2017. u 10:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p