DIZAJN I ARHITEKTURA

Zanimljiv uredski prostor tri domaća kreativna tima

Pogled u cool radni prostor Levela 52 u Labinu

Level 52
Pratite li svijet dizajna i arhitekture, njihove vam fotografije nisu mogle promaknuti. Nagrađivani kolektiv Level 52 redovito potpisuje najljepše vizuale u spomenutoj domeni i njihov je rukopis postao itekako prepoznatljiv.

Tim koji se bavi fotografiranjem interijera, arhitekture, nekretnina, te video produkcijom reklama, kratkih filmova i dokumentaraca osnovali su Goran Načinović, Sanel Isanović i Rajan Milošević, trio kojima se naknadno pridružila i jedna dama, Franka Santaleza, zaslužna za social media marketing. Pitate li ih kako su podijeljene uloge, reći će vam kako je Goran najčešće zadužen i odgovoran za video, snimanje i editiranje, Sanel je audio inženjer/producent odgovoran za glazbenu produkciju i dizajn zvuka, dok je Rajan odgovoran i usko specijaliziran za fotografiranje interijera, arhitekture i nekretnina. Na većim projektima u priču ulaze i suradnici, poput producenta, ekipe za video animaciju, dodatni snimatelji, itd., a ono zajedničko Levelu 52 jest konstantna edukacija i specijalizacija, pa je tako Rajan bio na usavršavanju fotografiranja interijera u Dubai kod svjetski poznatog fotografa Mikea Kelleyja, Goran se sprema na edukaciju za video, a Sanel redovito posjećuje radionice za glazbu u Ljubljani na SAE institutu. Izvrstan rad ovog tima potvrđuju i osvojene nagrade, poput one na Zagreb TourFilm Festivalu 2015. za najbolji hrvatskog film do 7 minuta ili pak nagrade Zlatna koza 2015. za izuzetan doprinos u polju marketinga Istarske županije u kategoriji Vizualne komunikacije.

level52
level52
Level 52 nas gotovo na dnevnoj bazi osigurava vizualima sjajnih radova priznatih dizajnera interijera, arhitekata i agencija, no ovog puta smo preokrenuli uloge i zavirili u njihove prostorije. Ured u Starom gradu Labinu iz kojeg puca pogled na more i Rabac Level 52 dijele s kolegama iz još dvije tvrtke s kojima surađuju na većim projektima, Lloyds design studio te Carbo Media, i upravo su ove tri tvrtke zaslužne za uređenje i ideju zajedničkog poslovnog prostora. Niti vodilje pri uređenju bile su jednostavnost i toplina, a postići se željela atmosfera dnevnog boravka pa je tako drvo kao materijal najviše zastupljeno. Jednostavnost se pak postigla zidovima i stolicama u crno-bijeloj kombinaciji, a interijer je oplemenjen i mnoštvom biljaka.

Prostor je pak podijeljen u tri cjeline. Prvi i ujedno najveći je onaj u koji se ulazi izvana - prostor za sastanke. Može se reći da dominira veliki ručno rađeni drveni stol s modernim plastičnim stolicama. Dominantan je i cijeli zid od šperploče na rupe gdje oko 1800 rupa ujedno čini i zvučni apsorber. Ispred drvenog zida kauč je za ispijanje kavice i ležerne razgovore s klijentima, a drugi dio ureda predstavlja malena kuhinja sa svim potrepštinama jednog radnog kolektiva. Drveni stol, zid s rupicama i spušteni dio stropa izrađeni su prema zamisli tri kreativna tima ovih tvrtki, a ostatak namještaja većinom potpisuje španjolska firma La Forma.

level52
level52
level52
M.M.
Foto: Rajan Milošević / Level 52

Objavljeno: 28.10.2016. u 13:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p