DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima sjajne ideje za uređenje doma povodom Božića

Inspirirajte se na vrijeme
zara home
Kad je riječ o inspiraciji za uređenje interijera povodom blagdana, bez iznimke možemo računati na popularne high street brendove i njihove linije za dom. U to ime, Zara Home nas je počastila već drugim setom božićnih vizuala koji su, pogađate čarobni.

Ako ste ljubitelji božićnih blagdana i ne propuštate prostorije svoga doma obilato dekorirati, stilske smjernice osigurat će vam upravo Zara sa svojim najnovijim vizualima. Dizajneri poznatog brenda su se pobrinuli da za svatko pronađe nešto za sebe, oslonivši se na tradicionalnu zlatnu, crvenu i bijelu boju kao osnovu za dekoriranje. Oni kreativni među nama će obožavati nekonvencionalne ideje, poput božićnog drvca sastavljenog od fotografija na zidu, prirodnih vijenaca lišenih kičastih svjetlucavih ukrasa, potom i sofisticirane staklene ukrase i ogoljene grane iznad stola za objed.

Zanimljiv je i iskoristiv spoj zlatne boje i neutralnih nijansi koje lako možemo zamisliti u svom stanu. Ova će kombinacija osigurati pozamašnu dozu elegancije, a tradicionalniji pak mogu iskoristiti vječni crveno-bijeli spoj koji neodoljivo evocira blagdansko stanje uma.

zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
zara home
M.M.
Foto: Zara Home
Objavljeno: 27.10.2016. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p