DIZAJN I ARHITEKTURA

Kuća na plaži Sofije Coppole je san snova

Divna kuća za odmor u Belizeu
Sofia Coppola
Volimo njene redateljske uratke, obožavamo njenu estetiku, a od danas bismo se službeno i rado preselili u njenu kuću na plaži. Sofija Coppola jedna je od najzanimljivijih redateljica današnjice, Oskarovka i kreativka čiji rad pratimo, stoga maleni voajer u nama nije propustio priliku zaviriti u lijepu kućnu na plaži koju redateljica naziva svojom.

"Kućica" modernog dizajna čije uređenje potpisuje arhitekt Laurent Deroo nalazi se u sklopu Turtle Inna, luksuznog resorta u Belizeu u vlasništvu Francisa i Eleanor Coppole. Egzotični je resort na obali Karipskog mora obitelj Coppola kupila 2001., pretvorivši ga u idilično odmaralište za odabrane. Cijeli je resort sastavljen od 25 privatnih vila ispunjenih ručno rađenim tradicionalnim namještajem, pa je tako i Sofijina kuća za odmor gotovo u potpunosti u drvetu.

Sofia Coppola
Sofia Coppola
Prateći stil uređenja karakterističan za tropske krajeve, kućicu odlikuje open space, čime je granica između eksterijera i interijera postala vrlo tanka. Osim što kuća ima pristup svim pogodnostima resorta, poput restorana i spa zone, tu su i privatni bazen, butler, king size krevet i ino. Ipak, moramo priznati kako je bijeli pijesak i tirkizno more koje se nalazi tik do kuće ono zbog čega bismo potpisali ugovor o doživotnoj izolaciji u ovoj maloj srednjoameričkoj državi.

sofia coppola
sofia coppola
sofia coppola
sofia coppola
sofia coppola
sofia coppola
M.M.
Foto: thefamilycoppolahideaways.com
Objavljeno: 07.06.2017. u 13:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p