FHR MAN

3 trendi muške kombinacije idealne za zimu

Omiljeni muški komadi u inspirativnim stylinzima!
Spoj najdražih muških itema, nepokidivog jeansa i cosy gornjih dijelova popust dukseva i pernatica te vječnih tenisica, osnovna je ideja koja it komade kolekcije Jesen-Zima 2019 postavlja u zanimljive lookove koji odišu energijom!

Funkcionalnost i stil, glavne su dizajnerske misli vodilje utkane u novu kolekciju koja oduševljava pomirivanjem suprotnosti kada je riječ o dizajnu, bojama i materijalima, a zanimljivu povezanost sportskih elemenata i jeansa, sjajno je utjelovio Replayev brend prezenter Vlaho Arbulić te vjerodostojno predstavio upečatljivi streetstyle look u pokretu s rebel dozom.

Sve aktivniji način života uz rastuću modnu osviještenost, poslužili su pak kao odličan push za konstruiranje tri Replay kombinacije za modernog muškarca, koje prezentiraju ono najbolje od sportske linije i jeansa, uz neizostavan osobni potpis. Vlahina upečatljiva modna osobnost, odlično je upotpunila Replayev street style koncept (uvijek) s pomakom! Novi trendovi donose slojevitost i snažne boje koje zazivaju hrabrost za nošenje te privlače nevjerojatnom energijom koja više nije rezervirane samo za mlađe generacije, već uz pametan odabir ostatka garderobe može postati centar ozbiljno dobrog looka koji ćete obožavati!

Eklektična žuta pernata jakna uozbiljena je crnim šuškavcem koji dizajnom asocira na košulju te upotpunjena neizostavnim jeansom koji u Replay kolekciji doživljava transformaciju inovativnim tehnologijama obrade materijala! Energični look stavljen je u balans odabirom tenisica u nenametljivim nijansama koje u cijeli izražaj unose onu potrebnu dozu ozbiljnosti spremne na pokret neovisno o godinama!

Cosy džemperi u bezličnim nijansama stvar su prošlosti, pa u novoj sezoni oduševljavaju akcentnim detaljima poput predimenzioniranog logotipa koji u muškom odijevanju zauzima ulogu gotovo nakita! Klasična zimska scenografija košulje, hlača i džempera, dobila je stilski upgrade, pa je tako klasične materijale hlača i košulje zamijenio jeans, a očekivanu cipelu, robusne tenisice s kolor detaljima!

Uski jeans nikada nije bio više sporty! Uz nove tehnologije obrade materijala, Replay traperice u novoj sezoni doživljavaju ekspanziju elastičnosti koja najavljuje pravu revoluciju kada je riječ o movingu sa stilom! Sportski look koji objedinjuje sve najdraže komade, u redizajniranoj varijanti lišen je svih upečatljivih sportskih nijansi i krojeva, što ga čini savršenim za cjelodnevne aktivnosti. Šuškavac krojen poput jeans košulje, futurističke tenisice s pojačanim potplatama zanimljiva su street style intervencija koja neće proći nezamijećeno!

Sve it komade iz nove kolekcije možete pronaći na svim prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zadru ili na Reverto webshopu uz popust do 40% na Winter Countdown akciji.

Foto: PR
Objavljeno: 07.12.2019. u 10:17
Tagovi: moda, ulična moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p