FHR MAN

4 filma koja će muškarcima pomoći razumjeti žene!

Totalno ženski filmovi stvoreni za gledanje u dvoje!

Koliko ste puta u životu pomislili kako nikada nećete razumjeti žene, a posebice kada se radi o nesporazumima koje ne možete izbjeći, ma koliko se trudili. Nažalost, ne postoji vodič koji biste mogli koristiti pri dešifriranju žena, no uz bogati svijet filma možete se zabaviti, a istovremeno i otkriti par trikova koji vam zasigurno pomoći.

Joe Goldberg iz mega popularne serije You definitivno je primjer koji ne biste trebali slijediti, i to ne samo zbog jezivog pristupa koji ga karakterizira. Srećom, filmska industrija bogata je naslovima koji svakako mogu poslužiti kao realan primjer. Zato smo u nastavku izdvojili 5 zabavnih filmova uz koje ćete uživati, a koji će vam zasigurno pomoći u shvaćanju ženskog uma.

Dnevnik Bridget Jones

Dnevnik Bridget Jones film je prepun klišeja, ali sadrži vrlo važnu lekciju koju bi svi trebali naučiti; svaka žena, pa čak i ona najuspješnija, skriva svoje nesigurnosti koje je ponekad čine ''čudnom''. Bridget Jones pretjerana je verzija onoga što se dogodi kada je žena frustrirana, ali i onoga što se dešava s muškarcima u takvim situacijama. U svakom slučaju, Bridget Jones će vas naučiti što ne biste trebali činiti da pogoršate ionako nepovoljnu situaciju.

Volver

Pedro Almodóvar vjerojatno je jedan od rijetkih muškaraca koji je zaista uspio shvatiti što pokreće žene. Volver nam pokazuje da su muškarci spremni učiniti sve kako bi preživjeli i zaštitili svoje obitelji; znaju se boriti, ne podnose zlostavljanja i u najtežim trenucima pronalaze neobjašnjivu snagu. Volver će vam na zabavan način pokazati što doista žene žele, ali i da je ono što žele prilično – jednostavno.

Vicky Christina Barcelona

Nismo sigurni je li Woody Allen najbolji primjer za učenje o ženama, ali u ovome filmu uspješno je prikazao sve strane ženske ličnosti; paradoksalna, intenzivna, eksplozivna, a ponekad i na rubu ludila. Kroz ovaj film shvatit ćete da je upravo to dio onoga što čini žene nevjerojatnima, ali i da pročitati emocije nije toliko lako. Kao i za sve dobre stvari, potrebno je vremena i strpljenja koje se na koncu uvijek isplati.


Heathers

Prije nego što je izašao apsolutni hit film koji smo pogledali nebrojeno puta - Mean Girls, ovaj film iz osamdesetih naučio nas je da gotovo i ne postoji ništa opasnije od grupe žena s istim ciljem koje će uvijek doći do zacrtanog cilja. U tom slučaju na raspolaganju imate dvije mogućnosti; pridružiti se borbi ili se u potpunosti povući. Najgore što možete napraviti je umiješati se i pokušati zaustaviti sukob. Ovaj simpatični film naučit će vas da je u ovakvim situacijama bolje biti saveznik nego neprijatelj.

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 08.01.2020. u 12:34
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p