FHR MAN

Biobaza ima odličan proizvod koji će obožavati svi muškarci!

Ovo se mora pronaći na svakoj muškoj kozmetičkoj polici!

Biobaza podržava Movember i kampanju posvećenu muškom zdravlju. Tim povodom je i ove godine osmišljena nova kolekcija Jajopera, najpopularnijeg gela za intimnu njegu muškarca, s čak 97% prirodnih sastojaka, a dolazi u tri mirisne varijante - Morski vuk, Fakin i Džentlmen, kojima je cilj na zabavan način potaknuti na edukaciju o samopregledu i ranom otkrivanju karcinoma testisa, od kojeg sve više obolijevaju muškarci mlađe životne dobi. Brinite o svom zdravlju i operite s razlogom!

Započeo je Movember, mjesec podizanja svjesnosti o muškom zdravlju s naglaskom na karcinom testisa, najčešći tumor od kojeg obolijevaju muškarci svih životnih dobi. Biobaza podržava Movember i tim povodom predstavlja treću kolekciju najpopularnijeg gela za intimnu njegu muškarca – Jajopera. Morski vuk, Fakin i Džentlmen su gelovi posebno osmišljeni kako bi na zabavan način potaknuli muškarce na edukaciju o samopregledu sa svrhom ranog otkrivanja i uspješnog liječenja ove maligne bolesti koja se sve češće dijagnosticira muškarcima mlađe životne dobi.

Svaki od novih gelova sadrži pažljivo osmišljenu, 97% prirodnu, formulu za najnježniju njegu osjetljivog intimnog područja, a zabavna personifikacija svakog gela odgovara izboru prirodnih sastojaka koji bi se svidjeli ovom tipu muškarca pa tako:

Jajoper Morski vuk sadrži izuzetno osvježavajuću formulaciju obogaćenu najvrjednijim sastojcima jadranskog podneblja koji blagotvorno djeluju na osjetljivu kožu intimnog područja. Morski kolagen, minerali i oligoelementi iz morske soli, uz ekstrakt lista masline, pružit će izvrsnu njegu s blagim antibakterijskim djelovanjem. Osvježavajući miris aerosoli oduševit će i najiskusnijeg Morskog vuka.Jajoper Fakin moćno njeguje i štiti osjetljivo intimno područja biranim prirodnim sastojcima – ekstraktom lista masline i kadulje s blagim antibakterijskim djelovanjem, dok ulje sjemenki grožđa, pantenol i glicerol njeguju osjetljivu kožu. Luksuzno eterično ulje bergamota oduševit će i najzahtjevnijeg Fakina, koji izbor energije traži u svakom detalju svog života.Jajoper Džentlmen ima luksuznu prirodnu formulaciju na bazi bijelog i zelenog čaja, skvalana te ekstrakta lista masline bogatog polifenolima. Skvalan, pantenol i glicerol pružaju moćnu njegu osjetljivoj koži intimnog područja s blagim anti-ageing učinkom, dok ekstrakti lista zelenog čaja i masline djeluju blago antibakterijski. Profinjeni miris bijelog i zelenog čaja oduševit će svakog džentlmena koji pažljivo brine o svom zdravlju.Nove Jajopere potražite u svim dm i Bipa prodavaonicama po neobavezujućoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 27,90 kuna.

Foto: PR
Objavljeno: 04.11.2020. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p