BEAUTY

Jeste li znali da trenutno od karcinoma testisa obolijeva svaki 250. muškarac na svijetu?

Nova kolekcija omiljenog brenda podsjetit će vas koliko je važno voditi računa o zdravlju ovog intimnog područja!

Biobaza i ove godine podržava Movember – mjesec posvećen podizanju svjesnosti o muškom zdravlju, novom kolekcijom Jajopera. Ovaj pažljivo formulirani, prirodni gel za intimnu njegu muškarca svojim šaljivim imenom šalje jako ozbiljnu poruku – Muškarci, brinite o zdravlju svog intimnog područja!, jer od karcinoma testisa obolijevaju sve češće muškarci prosječne životne dobi od svega 33 godine. Zato, operite s razlogom!

Počeo je studeni poznat po kampanji Movember, posvećenoj muškom zdravlju te podizanju svjesnosti o karcinomu testisa. Biobaza prirodna kozmetika i ove je godine za Movember pripremila novu kolekciju Jajopera, gela za njegu osjetljivog intimnog područja muškaraca, s tri simbolična imena - Ledolomac, Žongler i Lovac. Ova šaljiva imena donose 97% prirodne gelove za intimnu njegu, izuzetne farmaceutske kvalitete, ali ujedno šalju i vrlo ozbiljnu poruku muškarcima da brinu o zdravlju svog intimnog područja.

Naime, statistika je iz godine u godinu sve lošija pa tako trenutno od karcinoma testisa obolijeva svaki 250. muškarac na svijetu, prosječne dobi od 33 godine. Biobaza Jajoper apelira na posebnu pažnju prilikom obavljanja svakodnevne higijene s ciljem ranog otkrivanja ove maligne bolesti. Prepoznajte se u jednom od novih Jajopera i operite s razlogom:

Ledolomac

Neustrašiv, odvažan i šarmantan, Ledolomac preuzima kontrolu u najizazovnijim trenucima, baš kao i ovaj jedinstveni gel za intimnu njegu muškarca - s posebnom porukom. Simboličnog imena, Biobaza Jajoper Ledolomac svojom 97% prirodnom formulacijom obogaćenom vrijednim sastojcima - ekstraktom lista masline i kadulje te 3% CBD-om, osigurava moćnu njegu osjetljivog intimnog područja. Eterična ulja mente i bora osiguravaju dugotrajnu ugodnu svježinu.


Žongler

Veseo, spretan, nemirnog duha, Žongler je kao mačak s devet života – genijalac. Baš kao i jedinstveni gel za intimnu njegu muškarca, Biobaza Jajoper Žongler koji svojom 97% prirodnom formulacijom s visokovrijednim morskim kolagenom, glicerolom, aloe verom i đumbirom genijalno njeguje osjetljivo intimno područje uz toplu svježinu.


Lovac

Precizan i jasan, (ne)rijetko s čvrstim dokazima, Lovac je autoritet, baš kao i Biobaza Jajoper gel za intimnu njegu muškarca. 97% prirodna formulacija obogaćena blagotvornim ekstraktima kamilice, aloe vere, glicerola i rižinog proteina čuvat će osjetljivo intimno područje od iritacija uz nježan, ugodan miris.Nove Biobaza Jajopera potražite u drogerijama i većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 27,90 kn.

Foto: PR
Objavljeno: 03.11.2021. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p