FHR MAN

Kako njegovati kožu nakon brijanja?

Odlični proizvodi koji će spriječiti iritacije!

Zbog pandemije koronavirusa neke omiljene rituale nakratko smo stavili na pauzu, pa smo tako prethodne tjedne promatrali kao tjedne opuštanja te smo se uvelike posvetili stvarima za koje donedavno i nismo baš imali puno vremena. Opušteni izgled za mnoge znači i puštanje brade, koja je sada već poprilično neuredna, a dok se vrata barber shopa ponovno ne otvore, ne preostaje ništa drugo nego prihvatiti se staromodnog načina održavanja brade...

Iako je sveprisutan trend puštanja brade i brkova, brijanje je i u tim situacijama jednostavno neizbježno ako želimo stiliziran izgled. Ono što se često javlja nakon brijanja su neželjene reakcije kože, što ponekad zna stvoriti poprilično velike i bolne probleme na samom licu. Kako bi se to spriječilo, nije naodmet uvrstiti u svoju svakodnevnu njegu proizvode čije se formule ističu svojom kvalitetom i svojstvima. Budući da koža nakon brijanja ostaje poprilično oštećena, nužno je nahraniti ju proizvodima koji će kožu prije svega smiriti, a zatim duboko hidratizirati.

Dermalogica soothing shave cream

Kiehl’s Post Shave Repair Gel

Ovaj ritual još više je nužniji ako koristite pri brijanju stare ili neprikladne britvice, koje često stvaraju i sitne porezotine na koži. Upravo to dovodi do bolnih upala, a kako biste spriječili daljnje nadraživanje kože, u nastavku smo izdvojili sjajne proizvode koji će pružiti odličnu njegu koži nakon brijanja, čak i onoj najosjetljivijoj!

Neutrogena Men Shave Cream

Eucerin Man Silver shave balzam poslije brijanja

Nivea For Men After Shave Balm Original

Foto: Instagram, Dermalogica, Kiehl's, Neutrogena, Eucerin, Nivea
Objavljeno: 21.04.2020. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p