FHR MAN

Proizvodi za savršen izgled brade i kose koje će muškarci obožavati!

Nova linija proizvoda prvog domaćeg high-tech grooming brenda

U prethodnih nekoliko tjedana promijenile su se brojne životne navike, no brige za bradu i kosu se ne odriču ni oni najopušteniji, stoga smo sigurni kako će sve muškarce oduševiti nova linija proizvoda prvog hrvatskog high-tech grooming brenda!

U svijetu muške kozmetike, MNLY pruža jedinstveno rješenje za najveće probleme muškaraca. Suvremene formule materijalizirane su u dvije zasebne kolekcije koje su usmjerene prema rješavanju dva ključna problema kod muškaraca: gubitak kose i pojavu sijedih. MNLY HAIR GROWTH i ANTI-GREY proizvodi u sebi sadrže aktivne sastojke koji istovremeno djeluju na uzrok i posljedicu; ANTI-GREY kolekcija koristi crni nano ugljik za instantno prekrivanje sijedih dok ANTI-GREY molekule protiv sijedih djeluju tako da štite stanice melanocite od odumiranja, te djeluju na repigmentaciju nove kose.


MNLY proizvodi su bez alkohola i ne sadrže peroksid, parabene i sulfate. HAIR GROWTH kolekcija koristi Adenozin koji učinkovito djeluju na gubitak kose i brade, ali bez negativnih nuspojava. Uz DHT blokatore (cink, sabal palmu i reishi gljivu) te biotinoil tripetid-1, HAIR GROWTH kolekcija povećava omjer anagene i telogene faze rasta dlaka, učvršćuje vlas dlake za korijen i odgađa njezino otpadanje.


Kosa i brada ne traže mnogo, te unatoč trenutnoj situaciji, ne treba zanemariti potrebe za zdravim i urednim izgledom. S obzirom na ograničenu mogućnost kretanja, MNLY je dostupan za narudžbe isključivo putem webshopa. Uz MNLY slobodno #ostanidoma i isprobaj novu grooming rutinu!
Objavljeno: 01.04.2020. u 13:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p