FHR MAN

Ključni jesenski komadi koje će obožavati svi muškarci!

Jedan od omiljenih brendova ima sjajnu ljetnu ponudu!

Jesen je pred vratima što znači da su dani sve kraći i hladniji, ali ipak to ne znači da se moramo odreći omiljenih ljetnih komada odjeće. s.Oliver je bez imalo razmišljanja jedan od onih brendova koji vole i muškarci i žene, a zašto je to tako krije se u pročišćenoj klasičnoj estetici koja ne poznaje trendove, a samim time niti rok trajanja. Vječni komadi koje uvijek iznova nosimo pronašli su svoje mjesto u aktualnoj jesenskoj muškoj kolekciji, stoga ne sumnjamo da će svaki moderni muškarac pronaći nešto za sebe i u svakoj prilici izgledati sjajno.

Naglasak aktualne muške s.Oliver kolekcije jest na žutoj boji koja neupitno simbolizira ljeto, opuštenost i upečatljivost, ali mogu se pronaći i interesantni jesenski printovi koji zajedno s vibrantnim nijansama čine odličnu sinergiju. Naime, ono što predlažemo je jednostavnost, no naravno, želite li svemu podariti dašak kreativnosti i osobnog potpisa, odlučite se za već pomenute printove i boje te u konačnici kreirajte zanimljive kombinacije koje sigurno neće proći nezapaženo.

S.Oliver potrudio se da u svega nekoliko trenutaka klasična modna ideja postane trendi vizija koja aludira na urbani mladenački stil te modu čini odličnim poligonom za podizanje raspoloženja, ali i iskazivanje vlastite kreativnosti. Budući da je pravi trenutak da i muškarci zavire u aktualnu ponudu i nadopune jesensku garderobu, u nastavku smo izdvojili najljepše komade iz trenutne s.Oliver ponude za koje ne sumnjamo da će osvojiti baš sve!

289 kn, 289 kn

479 kn, 79 kn

99 kn, 129 kn

280 kn, 559 kn

239 kn, 239 kn

639 kn, 319 kn

319 kn, 99 kn

Foto: PR
Objavljeno: 19.08.2020. u 12:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p