FHR MAN

Lenny Kravitz je novo lice još jedne odvažne Saint Laurent kampanje!

Suradnja koja ne ostavlja mjesta pogrešci!

Modna kuća Saint Laurent na čelu s Anthonyjem Vaccarellom, već je dobro poznata po tome što u svojim kampanjama voli fokusirati glazbenike, stoga nimalo ne čudi da je ovog puta odluka da Lenny Kravitz bude zaštitno lice, bez imalo razmišljanja pun pogodak. Kampanja za jesen/zimu 2020. dolazi u crno - bijeloj estetici te odlično dočarava vizualni identitet brenda koji voli odvažnost i samouvjerenost.

Zasad su predstavljene samo dvije fotografije, no i to je sasvim dovoljno kako bi zaključili u kojem smjeru će krenuti cijela kampanja. Naime, prisutan je tailoring s pomakom, svilenkasti materijali i praćenje linije tijela na decentan i minimalistički način koji je, s druge strane, itekako upečatljiv i prepoznatljiv. Upravo sinergija jednostavnosti i klasike, ovoj kampanji daje osobnost, ali i odvažnost koja nam daje do znanja da čiste linije s ključnim detaljima, čine odličnu modnu priču.

Iza ideje kampanje i vizuala krije se David Sims koji je još jednom savršeno dočarao ideju Saint Laurent muškarca, a Lenny Kravitz u spomenutoj ulozi, sjajno korelira između svojevrsne modne divljine i mirnoće. Anthony Vaccarello i ovom kampanjom ističe i ne odustaje od prepoznatljivog Saint Laurent modnog potpisa, pa je tako i ova muška kampanja očekivani slijed koji nije razočarao.


Foto: Saint Laurent/David Sims
Objavljeno: 25.06.2020. u 12:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p