FHR MAN

'Must have' proizvodi koji se moraju pronaći u njezi baš svakog muškarca

Osnovna njega koja je nužna za baš sve muškarce!

Čak i oni muškarci koji nisu skloni 'pretjeranoj' osobnoj njezi, imaju potrebu za osnovnim kozmetičkim proizvodima za higijenu i njegu. U najmanju ruku, uz preparate za brijanje must have proizvodi za svakog muškarca su gel za tuširanje i dezodorans, mirisom i sastavom prilagođeni upravo muškarcima. Riječ je o osnovnoj higijeni i njezi koja je nužna za sve ali baš sve muškarce, neovisno da li su skloni kompletnoj njezi u svojoj rutini (koristeći razne serume, kreme, kozmetičke tretmane i sl.) ili samo onoj nužnoj, osnovnoj koju ne mogu i ne smiju zanemariti.

U muškom svijetu jednostavnost je ključna riječ. Traže se multifunkcionalni proizvodi – jedna bočica za sve….ne baš za sve, ali barem 3-u-1 kako bi s jednom bočicom mogli obaviti higijenu lica, tijela i kose. Koje je rješenje za cjelodnevnu prirodnu svježinu za svakog muškarca? Većina muškaraca poseže za bilo kojim proizvodom za tuširanje koji im se nađe u blizini, najčešće 'posuđuju' one proizvode koje koriste njihove bolje polovice. No, vjerujemo da bi sastojci namijenjeni i prilagođeni upravo muškoj koži, kao i mirisne note s tonovima esencijalnih ulja cedra, pačulija, geranija i vetivera, za naglašavanje istinskog muževnog mirisa, pobudile želju da imaju svoj gel za tuširanje i, naravno svoj dezodorans.

NUXE MEN Gel Douche Multi-Usages, višenamjenski gel za tuširanje za muškarce posebna je biljna čisteća baza s neutralnim pH. Ekstrakti hrasta i graba, nježno čiste lice, tijelo i kosu i daju pravi energizirajući osjećaj. Formula je bez parabena i sadrži najmanje 95% sastojaka prirodnog porijekla, te je primjerena za osjetljivu kožu. Najbolji dodatak svježini nakon tuširanja je dezodorans. NUXE MEN Deodorant Protection 24 h, 24-satni zaštitni roll-on dezodorans ne sadrži alkohol i aluminijeve soli, te ne ostavlja bijele tragove na odjeći a istovremeno sprječava nastanak mrlja od znoja. Moć aktivnih ekstrakata hrasta i graba za mušku njegu. Formula je bez parabena i ne sadrži alkohol. Sadrži najmanje 95 % sastojaka prirodnog porijekla i primjeren je i za osjetljivu kožu.

NUXE MEN Gel Douche Multi-Usages gel za tuširanje, NUXE MEN Deodorant Protection 24 h

Foto: Instagram, Nuxe
Objavljeno: 02.03.2021. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p