" />
FHR MAN

Nove Reebok tenisice koje će obožavati svi muškarci!

 "Sport the Unexpected" kampanja koja donosi posebnu priču!

Reebok, globalni fitness i lifestyle brend, predstavio je svoj inovativan i novi dizajn linijom “Zig Kinetica” tenisicom čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom pokreta. Ovaj ekskluzivan model predstavit će se najnovijom suradnjom s jednom od najvećih MMA zvijezda u povijesti tog sporta - Conorom McGregorom.

Najavom nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu "Sport the Unexpected" kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano. "Obožavam Zig Kineticu, njezin potplat i stabilnost jer osjećam snažnu povezanost potplata i materijala. Već dugo surađujem s Reebokom, a energija je snažnija svakom novom suradnjom. Gotovo da ćemo eksplodirati", izjavio je McGregor.Ranije predstavljena davne 2010. godine kroz ZigPulse siluetu, Reebokova ZigTech tehnologija danas predstavlja novi standard u inovativnosti, funkcionalnosti i besprijekornom dizajnu. Nadilazeći osnovnu karakteristiku performansa, nova Zig Kinetica predstavlja inovativnu kombinaciju sporta i tehnologije koja uz zig zag detalje na potplati demonstrira novu dozu neočekivanog.


"Ostvarili smo fantastične rezultate testiranjem Zig siluete s nekim od najvećih imena modne industrije. Uzbuđeni smo jer svoju kampanju godine realiziramo u suradnji s Conorom i njegovim povratkom u UFC. Lansiranje Zig Kinetice prijeloman je trenutak za budućnost Reebok brenda i njegovo pozicioniranje u industriji mode i sporta" - izjavio je Matt Blonder, dopredsjednik marketing i digital ecommerce odjela.


Foto: PR
Objavljeno: 24.02.2020. u 15:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p