HRVATSKA MODA

Odijela idealna za sve muškarce s istančanim stilom!

Personalizirana odijela koja se moraju pronaći u garderobi svakog muškarca!

Istarski brend O´dijelo ove sezone slavi priču o kozmopolitima te prikazuje brend na malo drugačiji način sa personaliziranom pričom za muškarce, jedinstvenim #city projektom unutar odijela te unisex blazerima za muškarce i žene. Svaki blazer kreira se na način da prikaže jedinstvenu priču na podstavi koja ga veže za klijenta i donosi nam priču o gradovima, putovanjima kojima smo oduševljeni, sa kojima dijelimo emociju i povezanost.

Sva odijela su tailor made krojena i šivana u Istri dok se na hi-tech materijale koji zadržavaju temperaturu tijela tiska personalizirana podstava. Odijela tako postaju second skin koji ne sputavaju pokrete. Promjene su osim novog izgleda odijelu otvorile vrata prema novim garderobama, stilovima i kombinacijama i transformirale ga iz klasičnog poslovnog komada u statement kombinaciju omiljenu u uličnoj modi.Muškarac brenda O´dijelo ove sezone odijela nosi zemljane tonove zelene, smeđe, karirane, tamno plave te si dopušta stiliziranje u casual i poslovnim kombinacijama. Spojeno s košuljom i tenisicama ili ravnim cipelama odijelo je dobilo svoje ležerno lice i savršeni poslovni look.

Odijelo je prešlo granice neutralnog i otišlo korak dalje u svojoj modnoj revoluciji unutar ženskog ormara. Nove generacije blazera odlično izgledaju u slim fit formi na muškarcima te u oversized stilu na ženama. Stoga je i razvijena ideja o kreiranju unisex blazera koji ćete sherati sa svojom dragom polovicom.

„Željela sam kreirati priču o sheranju blazera iz muškog ormara te predstaviti da muški blazeri nove generacije uz stiliziranje odlično izgledaju na ženama. Mislim da žene mogu puno toga nositi iz muškog ormara, a blazer je zaista favorit među klasicima koji je po meni najupečatljiviji. Stiliziran sa remenjem da naglasi struk ili pušten da slobodno pada u oversized look daje upravo taj seksipil i strogoću u odijevanju. Srce i modu treba dijeliti sa ljudima koje volite„ kaže dizajnerica Anja Stehlik.

Odijela se mogu pogledati i naručiti na Instagram profilu te u O’dijelo studiju u Puli i webshopu.

Foto: Ivana Tomić
Model : Gjoni Bučaj / Anja Stehlik
Šminka: Make up by Bigz
Kosa: Marinela Marleku / Hair beauty Gea
Objavljeno: 13.12.2021. u 14:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p