KOŽA

Odlične kreme za lice koje će sjajno nahraniti grubu kožu

Njega koju svaki muškarac mora imati nadohvat ruke!

Vrlo često znamo banalizirati popularnu razliku između noćne i dnevne kreme te postavljati pitanje kako krema zna kada je dan, a kada noć? Ovo pitanje bismo mogli postaviti i kada je njega kože muškaraca u pitanju, pa baš kao što izloženost kože lica vanjskim faktorima nije jednako preko dana i preko noći, tako se i koža muškaraca poprilično razlikuje od kože žena, stoga dijeljenje zajedničke kreme za lice i nije baš najpametnija opcija!

Činjenica jest da je koža muškaraca oko 15 posto masnija, pa su samim time i pore vidljivije, stoga je potrebno prilagoditi njegu potrebama takve kože. S druge strane, formule koje sadrže kreme za njegu ženske kože lica puno su laganije, brzo se upijaju te ne ostavljaju masni trag na licu, a što definitivno njega muške i grublje kože zahtijeva. Koža muškaraca osim što je grublja, također je sklonija čestim upalama i crvenilu, kao posljedica brijanja čime se uklanja gornji sloj kože te nakon ovog rituala kožu treba bogati nahraniti kako bi se uspješno izbjegla iritacija, a kako drugačije, nego dobrom, hranjivom kremom!

Primjerice, Eisenberg Paris, svjetski poznati brand kojem je njega kože u prvom planu, za muškarce je razvio proizvode kojima je glavna uloga primjenjivost u svim važnim segmentima svakodnevne njege. Jednostavnost kao ključni segment u Eisenberg ritualu njege od dva koraka pobrinut će se da je koža dubinski nahranjena i njegovana, bez previše kompliciranja. Nakon jutarnjeg umivanja na kožu nanesite Ultra Rich Protectant kremu koja obnavlja suhu, osjetljivu i iritiranu kožu te trenutno omekšava i smiruje ne samo lice već i oslabljena specifična područja kao što su ispucale usne, crveni nos, laktovi ili pete. Ova bogata krema sa idealnom koncentracijom shea maslaca koji njeguje i štiti dok bisabolol omekšava i trenutačno umiruje, vraća ravnotežu i popravlja narušenu barijeru kože. Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili i druge favorite vrijedni baš svake vaše pažnje jer što je muškarac bez dobre kreme za lice?

Nivea Men Creme, Kiehl's Facial Fuel Anti Wrinkle Cream

Eisenberg Paris Ultra Rich Protectant

Ziaja Men Crema Facial, Weleda hidratizirajuca krema za muškarce

Foto: Instagram, Ziaja, Weleda, Eisenberg Paris, Nivea, Kihel's
Objavljeno: 03.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p