FHR MAN

Otkrijte proizvod koji je u kratkom vremenu postao neizostavan dio njege baš svakog muškarca!

Uređaj koji je zauvijek promijenio ritual brijanja!

Iako su žene te koje najviše pažnje posvećuju kozmetici, skupljajući tako pozamašnu kolekciju beauty proizvoda na svojoj polici, o svakodnevnoj njezi zapravo puno toga možemo naučiti i od muškaraca. Muškarci su poznati po tome da u svojoj njezi prednost pružaju kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima, koji bez puno kompliciranja postižu vrhunske rezultate, stoga je ekonomična beauty rutina nešto što bi svakako trebali prisvojiti iz muškog skincare svijeta!

Jednostavnost je nešto čime se uglavnom muškarci vode prilikom održavanja vlastitog izgleda, a u tome im uvelike pomažu proizvodi kojima se nerijetko tepa da su pravi mali čarobnjaci zbog svoje multifunkcionalnosti, pa tako u jednom proizvodu imate baš sve ono što vam je potrebno za njegu. To se posebno može primijetiti kada govorimo o brijanju, ritualu kojem baš svaki muškarac posvećuje najviše svoje pažnje jer upravo ovom svakodnevnom navikom najuspješnije iskazuje svoj stil i fizički izgled. Tako jedni teže savršeno glatkoj koži, dok su drugi naklonjeniji debelim brkovima ili gustoj bradi, no ono što je baš svima zajedničko jest potreba da ovaj ritual bude nešto u čemu će uživati te nešto zbog čega neće predugo stajati pred zrcalom.Na brijanje se dugi niz godina gledalo kao na tretman koji osim što traje vječno, također uzrokuje previše ogrebotina, posjekotina i uraslih dlačica, a nerijetko te iste dlačice ponovno narastu u roku od svega nekoliko dana. Upravo zato se na tržištu mogu pronaći razni proizvodi i alati koji pokušavaju ovaj tretman učiniti bržim i efikasnijim te nešto u čemu će muškarac uživati, a upravo jedan takav proizvod postao je neizostavan dio njege baš svakog muškarca. Riječ je o Philips OneBlade uređaju koji sadrži sve što vam je potrebno za održavanje higijene i samu njegu!Ovaj uređaj u vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni proizvod brojnih muškaraca, a ponajviše zbog svoje multifunkcionalnosti. Tako s jednim proizvodom možete podrezati bradu do željene duljine, oblikovati ju ili pak obrijati. Zahvaljujući dvostranoj oštrici, bradu možete brijati u bilo kojem smjeru, a budući da ne brije preblizu lica, njezino stiliziranje svakako će biti bezbolno i ugodno. Ova električna britvica dolazi s vodootpornom drškom, dvostranom oštricom i zamjenjivim češljevima 'click on' načinom za bradu (1,3 i 5 mm), što znatno olakšava kreiranje njezine točno željene duljine. OneBlade uređaju baterija traje 45 minuta te sadrži i zamjenjivu oštricu, što je svakako vrlo praktično, a koristiti ga možete i za dotjerivanje dlačica na tijelu. Također njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač koji se brzo pomiče, čak 200 puta u sekundi, tako da je učinkovit čak i na duljim dlačicama. Također praktičnost ovog uređaja vidljiva je i u načinu upotrebe, pa ga možete koristiti na mokroj i suhoj kožu, bez ikakve razlike u učinku.

Kako živimo tempom u kojem zaista nemamo vremena za dugo stajanje pred zrcalom, ovakve uređaje koji zapravo spajaju sve ono što je jednom muškarcu potrebno za održavanje fizičkog izgleda i stila, itekako se isplati imati nadohvat ruke!

Philips OneBlade

Foto: Philips
Objavljeno: 05.03.2021. u 12:39
Tagovi: muškarci, brada

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p