FHR MAN

Ovom novom parfemu za muškarce baš nitko ne može odoljeti!

Miris koji je sinonim za muško samopouzdanje, karizmu i magnetizam!

Novi mirisi Armani Code utjelovljuje elegantan, intenzivan aspekt prepoznatljive zavodljive privlačnosti tog mirisa; Armani Code Eau De Parfum. Uz ovaj novi miris predstavljena je i nova tiskovna kampanja u kojoj glavnu ulogu ima glumac Ryan Reynolds koji je bio nominiran za Zlatni globus.

Mirisi Armani Code utjelovljenje su elegantnog zavođenja. Ovi mirisi nadahnuti su muškarcem koji privlači urođenim magnetizmom, koji zavodi bez provokacije i koji je autentičan s lakoćom. Orijentalni drveni miris ovog parfema dočarava raspoloženje novog intenzivnog zavođenja bez napora. Glumac Ryan Reynolds nominiran za Zlatni globus utjelovljuje ovo novo mirisno poglavlje kao zaštitno lice mirisa Armani Code. Tiskana kampanja Matthewa Brookesa za ovaj miris prikazuje ga u ležernom šik izdanju dok sjedi u industrijskom prostoru, nosi smoking i raskopčanu košulju, utjelovljujući jedinstvenu fuziju profinjenosti i autentičnosti mirisa.

Armani Code Eau De Parfum uzima klasični Armani Code Eau De Toilette i ulijeva mu novu senzualnost koja je istovremeno elegantna i intenzivna.
Parfumer Antoine Maisondieu (Givaudan) koji stoji iza originalnog mirisa Armani Code stvorio je zavodljiv, drvenast, orijentalan i mošusan Armani Code Eau De Parfum intenzivirajući svaki aspekt mirisnih obilježja mirisa. Rezultat je snažna nova varijacija trajne privlačnosti mirisa Armani Code.Miris započinje blistavim, svjetlucavim gornjim notama mandarine i bergamota koji se energiziraju infuzijom limunove esencije, a ona mirisu daje citrusnu aureolu. U srcu su note ružmarina i lavande iz francuske Provanse, ekskluzivno izrađene za Armani i dobivene iz održivih izvora, koje se stapaju i stvaraju novi, fascinantni magnetski aspekt koji ima snažan aromatični učinak. U bazi je prepoznatljiva nota mirisa Armani Code, apsolut biljke tonkovac, koja dobiva novu naglašenu toplinu zahvaljujući procesu torefakcije ili prženja: rezultat je bogatiji i senzualniji miris koji jednako izaziva ovisnost. Tomu se dodaje prirodni cedar koji svojim drvenastim, suhim mirisom stvara elegantnu strukturu i stapa se s mošusima za senzualnu privlačnost. Za to vrijeme, prirodna vanilija u miris unosi dubinu koja izaziva ovisnost, stvarajući senzualan podton.Bočica mirisa može se pohvaliti istom čistoćom linija po kojoj je ova nova kolekcija prepoznatljiva. Kako bi proslavila upečatljivosti ovoga mirisa, kultna, sjajna, crna bočica naglašena je elegantnim zlatnim čepom i zlatnim slovima. Kao i uvijek, bočica s mirisom Armani Code ima teksturirani detalj zrna na vratu i podsjeća na klasično profinjeni dizajn pojasa za smoking. Pozlaćeni detalji bočice dočaravaju elegantni intenzitet mirisa Armani Code Eau De Parfum, a s tim dodirom svjetline stvara se primamljiv vizualni kontrast između svjetlosti i sjene.

Foto: PR
Objavljeno: 01.04.2021. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p