KOŽA

Pharrell Williams oduševio sve svojom prvom linijom za njegu lica!

Skincare linija koja se čeka s velikim nestrpljenjem!

Lista poznatih pjevača i glumaca koji u posljednjih nekoliko godina na tržište lansiraju svoje kozmetičke proizvode postala je poprilično dugačka, a na tom popisu se od jučer može pronaći i ime poznatog američkog pjevača, producenta i modnog dizajnera, Pharrella Williamsa!

Pomalo neočekivano i na veliko oduševljenje svih zaljubljenika u beauty svijet, na tržištu će uskoro biti dostupna prva Pharrellova skincare kolekcija. Osim što je riječ o sjajnom poslovnom potezu, budući da je kozmetička industrija jedna od najbrže rastućih industrija u svijetu, unatoč pandemiji, sam poticaj za njezinim kreiranjem Pharrelle je pronašao u čestim upitima kako njeguje svoju kožu, budući da ona zaista izgleda besprijekorno u svakom trenutku. Da muška kozmetika više nije tabu te da sve veći broj muškaraca posvećuje pažnju svojoj koži pod geslom osobne higijene, sjajno potvrđuje i ova skincare linija, naziva Humanrace.

Riječ je o proizvodima čistih sastojaka, bez mirisa, koji su u potpunosti veganski, a u kolekciji se nalazi sve što je potrebno za cjelovitu njegu kože. Tako prvi korak Humanrace rutine čini pjenasti čistač koji koži pruža nježni piling AHA kiselinom, zatim je na kožu poželjno nanijeti enzimski piling s glikolnom kiselinom te sve zaključati hidratantnom i umirujućom kremom. Svi proizvodi dolaze u paketu po cijeni od 100 dolara, kolekcija je prikladna za svaki tip kože, a u prodaju kreće 25. studenog!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.11.2020. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p