FHR MAN

Pidžama, knjiga ili gadget kao poklon za Božić?

Što kupiti svom muškarcu?

Svi znamo kakvi su muškarci i tehnologija, stoga postoji li bolji poklon od nekog tehnološkog gadgeta kojem će se obradovati kao malo dijete? Vjerojatno ne! Gadgeti su najbolji odabir s kojim zaista ne možete pogriješiti!

Bliži se Božić, a stvara se i panika oko klasičnog pitanja – što njemu pokloniti pod bor? Veste, parfemi i knjige već su odavno istrošene i nedovoljno maštovite ideje, a nove zapravo i nije tako jednostavno pronaći. Razmišljajući o činjenici kako skoro svi muškarci vole tehnologiju i gadgete, dolazimo do rješenja ovog problema! Srećom, baš pred Božić izašli su brojni noviteti kojima možemo obradovati naše najmilije, poput Iphonea, Air pods slušalica, Go Pro Hero 8... Budući da iduće godine izlazi Playstation 5, Playstation 4 također nam se čini kao logičan odabir!

U nastavku pročitajte koje smo sve gadgete izdvojili kao idealne božićne poklone!

AirPods Pro

Slušalice nikad nisu bile privlačnije! Apple sa svojim novitetima ne prestaje iznenađivati, a slušalice bez bespotrebnih žica odličan su gadget za sve kojima se bezbroj puta dogodilo da ih ne mogu otpetljati. Još jedna prednost je spajanje s mobitelom i satom preko Bluetootha, a ni Siri nije ništa kompliciraniji za korištenje nego na mobitelu.

iSTYLE         

Apple Watch Series 5 Nike+

O pametnim satovima već je mnogo toga rečeno, a uz pametne funkcije dizajn je ono što ovaj sat čini još privlačnijim. Služi i kao svojevrsni motivator za ranim ustajanjem i brojanjem koraka kroz dan, a vježbanje prati od početnog do naprednog nivoa! Uz mjerenje otkucaja srca odličan je odabir za svakog sportaša koji prati trendove!

iSTYLE

Garmin Fenix 6X Sapphire, Carbon Gray DLC/Black

Kao i Apple Watch, riječ je o pametnom satu koji pomaže u pomicanju vlastitih granica! Posjeduje mnogobrojne funkcije poput mjerenja otkucaja srca, brojanja koraka, ali uz njega možete koristiti i karte te se lakše snaći u vremenu i prostoru ako volite planinariti, voziti bicikl ili trčati kroz šumu. Također, raznim funkcijama ukazuje kako pametnije trčati na različitim terenima!

Polleo Sport

GoPro Hero Black 8

Za ljubitelje fotografije i dobrih videozapisa nema boljeg poklona od GoPro kamere. Novim dizajnom postala je još čvršća, a ujedno i lakša od prethodnih verzija. Ova akcijska kamera idealna je za ljubitelje adrenalinskih sportova koji vole zabilježiti svoje trenutke na snijegu ili na vodi, a poslužit će i za zauvijek ovjekovječene genijalne fotografije pod morem!

Sancta Domenica

PlayStation 4 500GB F Chassis Black

Najprodavanija konzola na svijetu kojoj se vesele sve dobne skupine. Slim verzija dizajnu je dala tanji, lakši i umanjeniji izgled idealan za bilo koji dio u stanu! Iako je primarno namijenjen za igranje na TV-u, uz Remote Play aplikaciju omogućuje igru čak i na mobilnim uređajima!

 Instar informatika

Foto: Unsplash, iSTYLE, Polleo Sport, Sancta Domenica, Instar informatika
Objavljeno: 28.11.2019. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p