FHR MAN

Poznati YSL miris 'Y' ima novo zaštitno lice!

Nova kampanja Y bit će predstavljena cijelom svijetu u rujnu 2020!

Cool je. Zgodan je. Ikona je YSL-ova stila. Zabavljač magnetične privlačnosti koji je napisao epohalne hitove kao što su Are You Gonna Go My Way, It Ain’t Over Til It’s Over, American Woman, Again, Fly Away…Linija YSL Beauty u rujnu 2020. s oduševljenjem će predstaviti Lennyja Kravitza kao novo globalno lice i glasnogovornika mirisa Y.

Yves Saint Laurent Beauté predstavio je 2017. novi miris za muškarce koji je prvo slovo naziva Yves Saint Laurent pretvorio u pitanje: Y. Muškarac Yves Saint Laurenta oduvijek je odvažni sanjar, pustolov i stvaratelj koji si uvijek postavlja pitanje: zašto ne? Ljubitelj luksuza s dozom odvažnosti. Smion. Cool. Moderan. Vječno mlad. Najvažnije od svega, ne ispušta samoostvarenje iz vida. Lenny Kravitz je utjelovljenje vrijednosti mirisa Y. Spreman je suočiti se sa svakim izazovom. Stremiti boljemu. Ostaviti sve mogućnosti otvorene. Pjevač, tekstopisac, producent, instrumentalist, glumac, modna ikona, fotograf, dizajner... Kao svestrani stvaratelj koji pomiče granice, Lenny Kravitz idealan je ambasador mirisa Y.

Lennyjeva nadolazeća i prva kampanja u režiji nagrađivanog filmaša Antona Corbijna (Kontrola, Amerikanac, Najtraženiji čovjek) obogatit će priču mirisa Y i otvoriti novo poglavlje njegove sage. U novom filmu dočaravaju se uzbudljivost i intima jednog od najkultnijih trenutaka u životu ove rock-zvijezde. Prikazuje se njegovo koračanje iz backstagea prema pozornici, u kojem se odražava cijeli njegov životni put i sve što ga je dovelo do tog trenutka – trenutka konačnog samoostvarenja u obliku energične izvedbe za publiku koja ga obožava. Trenutka u kojem postaje rock-legenda.Oduvijek volim Yves Saint Laurent. Njegov rad, estetiku, način života, odvažnost. Bio je vrlo eklektičan i crpio je nadahnuće iz mnogo različitih izvora. I prije sam nosio Saint Laurent. Oduvijek ga nosim. U njegov se stil nisam morao uklopiti niti razmišljati o njemu. Godinama je dio mojeg načina života. Stoga je naša suradnja vrlo prirodna.” - dodaje Lenny Kravitz.

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.08.2020. u 13:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p