FHR MAN

Replay ima novu kolekciju u kojoj će svaki muškarac izgledati odlično!

Nova kolaboracija u kojoj će svaki muškarac pronaći nešto za sebe!

Poznati talijanski premium brend Replay lansirao je novo partnerstvo s jednim od najprestižnijih novozelandskih rugby timova All Blacks i postao službeni denimwear i formalwear partner All Blacksa, All Blacks Sevensa i Māori All Blacksa!

Brend Replay nastavlja praksu kolaboracija s poznatim sportskim klubovima pa se tako u portfoliju suradnji ovog puta pronašao i jedan od najprestižnijih rugby timova na svijetu. Modele iz ove ekskluzivne limitirane kolekcije možete pronaći u zagrebačkoj Replay trgovini u Arena Centru kao i na Replay web shopu.Iz Replaya poručuju kako su izuzetno uzbuđeni zbog kolaboracije s legendarnim rugby klubom kojeg odlikuje velika strast i predanost sportu i s kojim dijele zajedničke vrijednosti, tradiciju i težnju prema izvrsnosti. Predstavnici poznatog rugby tima također su podijelili oduševljenje suradnjom s brendom kojeg krasi kvaliteta, inovativnost i s kojim imaju odličnu sinergiju i suradnju.

Partnerstvo između velikana mode i ragbija popraćeno je i brojnim marketinškim aktivnostima i rezultiralo je kreativnom projektima i ovom ekskluzivnom capsule kolekcijom.Osim suradnje sa samim timom, brend Replay također je definirao suradnju s Beaudenom Barettom, koji je okrunjen nagradom najboljeg svjetskog rugby igrača godine, dvije godine za redom. U ovom četverogodišnjem partnerstvu Barett će igrati ključnu ulogu u promotivnim aktivnostima.

Podsjećamo, limitiranu kolekciju možete pogledati i kupiti na Reverto web shopu i u Replay trgovini u Arena Centru.

Foto: PR
Objavljeno: 24.05.2021. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p