Sat kao najbolji modni dodatak za svakog muškarca

U moru trendova, jedan klasik ostao je vječan

Odijelo ne čini čovjeka, ali doima nam se da ručni sat, kao ultimativni modni dodatak, može itekako ostaviti dojam stila i statusa. Predstavlja najbolji modni odabir svakog muškarca u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji, nevezano gdje se zaputio - na poslovni sastanak ili u teretanu. Za mnoge ljubitelje dobrog stila, sat predstavlja vrlo važan simbol osobnosti i kao takav nije izgubio u utrci s mnogobrojnim gadgetima koji pokazuju vrijeme.

Satovi na zapešću govore više o nekome nego što se to na prvu može primijetiti. Muškarci satove, između ostalog, često doživljava kao simbol statusa i moći te sredstvo podizanja vlastitog samopouzdanja. Iako su ručni satovi oduvijek bili modni detalji koji su podjednako nosili i muškarci i žene, u novije vrijeme ponajprije su sastavni dio muške garderobe. Raskošni i kreativni modeli koje su posljednjih godina izbacili poznati brendovi osigurali su ručnim satovima središnju poziciju u modnoj industriji. Na spomen sata kao modni detalj, većini je prva pomisao Rolex. Asocijacija na neki brand ne mora nužno značiti najskuplju cijenu ili najbolju kvalitetu, no Rolex je među prvima plasirao luksuzne satove koji ne odišu samo elegancijom, već odaju i dojam odanosti. Ipak, postoji niz brendova i satova koji nisu ništa manje kvalitetni, a ni manje poznati među muškom publikom i zaljubljenicima u satove. U nastavku donosimo samo neke od brojnih dostupnih modela.Tissot

Manje poznat detalj o ovom brandu je činjenica kako datira prije Rolexa, a spada u švicarske luksuzne satove. Uz elegantno kućište daje na izbor mnogobrojno remenje raznih boja i materijala.

 Tissot Chemine des Tourelles GMT Powermatic 80, Tissot Chrono XL Classic

Cartier

Na spomen ovog luksuznog branda, prvo nam pada na pamet bogata kolekcija nakita, namijenjena prvenstveno ženskom dijelu publike. No Cartier nudi širok asortiman i satova u koje će se zaljubiti svaki muškarac.


Cartier Drive de Cartier, Santos de Cartier watch


Tag Heuer

Poput Tissota, datira prije Rolexa i predstavlja jedan od najluksuznijih ručnih satova na svijetu. Detalj koji ništa manje ne primamljuje mušku populaciju jest činjenica da ga nose i vozači Ferrarija i McLarena Formule 1.

Tag Heuer Carrera Calibre Heuer 01, Tag Heuer Formula 1 Quartz

 Breitling

Ponovno Švicarci, Breitling satovi jednostavno ostavljaju bez daha. Kao što Tag Heuer vežemo uz Formulu 1, tako Breitling asociraju na pilote budući da su prvotno dizajnirani za njih. Bogato kućište i raznobojni remeni oduzimaju dah muškarcima različitih stilova i modnih izričaja.

Emergency Black Titanium - Volcano Black, Navitimer B01 Chronograph 46 - 18K Red Gold - Silver

 Hublot

Luksuzan švicarski sat bogatog kućišta nazivaju još i bezvremenskim satom koji asocira na umjetnost vlastitom preciznošću i stilom, a tome rijetko tko može odoljeti. Specifičnost leži u korištenju plemenitih metala uz sastojke poput gume koji su nesvakidašnji, a samim time još privlačniji.

Classic Fusion Blue Titanium, Classic Fusion Chronograph Titanium Opalin

Foto: Unsplash, Hublot, Cartier, Breitling, Tag Heuer, Tissot
Objavljeno: 19.11.2019. u 16:10
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p