FHR MAN

Tenisice koje će oduševiti svakog muškarca

Nano9 odaje počast CrossFit® zajednici koja je doprinijela njegovom stvaranju!

'Nano za sve' službeni je naziv za Nano9, dizajniran u bliskoj suradnji s CrossFit® zajednicom za CrossFit® zajednicu diljem svijeta. Tijekom ovog stvaralačkog procesa, Reebok je usko surađivao s CrossFit® sportašima svih kategorija kako bi, korištenjem svih povratnim informacijama, dobio nove smjernice te mogao oblikovati ovo najnovije dostignuće u razvoju Nano franšize. Rezultat je evolucija u udobnosti i općenitoj formi, a napredne značajke novog Nano9 modela uključuju nosivost, snažnu podlogu, izdržljiv komfor i krajnju stabilnost.

“S obzirom na količinu i tipove treninga, potrebna mi je tenisica kojoj mogu vjerovati, koja će mi pružiti stabilnost, udobnost i trajnost. Reebokov Nano oduvijek je bila tenisica koja mi daje sve što mi treba, a Nano9 sve to podiže na jednu novu razinu”, rekao je Pat Vellner, Reebok sportaš i trostruki osvajač postolja na CrossFit® igrama."

Govoreći o razvojnom procesu Nano 9, Tal Short, Senior Product Manager u Reeboku dodaje: “Ponosni smo što predstavljamo tenisicu koja na najbolji način odgovara potrebama CrossFit® zajednice diljem svijeta. Kao član te iste zajednice, iz prve ruke razumijem različite potrebe sportaša i znam koliko je teško pronaći idealnu tenisicu za trening. Upravo iz tog razloga, Nano 9 na najbolji mogući način odgovara i služi svima u CrossFitu, od onih koji kreću od samoga početnika, pa do onih najboljih na svijetu”.


Foto: PR
Objavljeno: 13.09.2019. u 14:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p