FHR MAN

Tko su uopće današnji gentlemani i koliko su u njihovim životima važne žene?

Uskoro počinje festival 'Svijeta' modernog muškarca

Od četvrtka, 5. rujna, do nedjelje, 8. rujna, u Zagrebu, na prostoru dvorišnog i unutarnjeg prostora Gliptoteke, premijerno će biti održan prvi Gentleman's Fair Zagreb - unique boutique sajam i festival 'svijeta' modernog muškarca koji čuva sve vrednote i definicije gentlemana. U moderno doba 'gentleman' pokušava sve moralne vrednote proširiti i na neka područja hedonizma, a Gentleman's Fair predstavit će različite kategorije izlagača i kulturne sadržaje: Music & Theatre, Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Arts exhibition, Auto – Moto Gourmet, Gentleman’s Club.

Koja pića piju današnji gentlemani? Koju hranu jedu? Koje instrumente sviraju i koje vrste glazbe preferiraju? Koje motore i automobile obožavaju? Koja im je najdraža odjeća i frizura? Kako se briju, a koje satove i kravate nose? Koji gadgeti ih oduševljavaju i kojim se sportovima bave? Odgovore na sva navedena pitanja i brojna druga vezana uz obične i hedonističke interese muškaraca, dobiti ćemo na prvom Gentleman's Fairu, kojem su savršenu uvertiru napravile prethodne dvije tribine na kojima su prisustvovali poznati Hrvati, redom uspješni muškarci, poput Mirana Kurspahića, Borisa Štoka, Aljoše Šerića, Alena Kolbasa, Hrvoja Dumančića, Deana Sinovčića, Samira Šećerkadića, Petra Štefanića, Ivana Jozića te Miše Mihočevića.

Alen Kolbas, Miran Kurspahić i Hrvoje Dumančić

Bogati kulturni program s točnim rasporedom koncerata, kazališnih predstava, prezentacija i tribina uskoro će biti predstavljen javnosti. Besplatne dnevne ulaznice s kojima se na manifestaciju mora ući do 18 sati mogu se nabaviti isključivo online , dok dnevne ulaznice za ulaz od 18 sati do 04 sata iznose 50 kn u pretprodaji i na dan događanja, a mogu se kupiti na svim Entrio prodajnim mjestima i blagajni sajma.

Dean Sinovčić, Samir ŠeĆerkadiĆ, Petar Štefanić, Ivan Jozić i Petar Mišo Mihočević

Foto: Marko Lopac i Dora Šarić
Objavljeno: 21.08.2019. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p