FHR MAN

Trikovi za njegu brade koji će olakšati ovogodišnji No-Shave November!

Što je muškarac bez brade i brkova?

Studeni je za mnoge mjesec u kojem se lagao zagrijava cijela euforija oko dolaska blagdana. Tako sve češće možemo vidjeti razne izloge trgovina u božićnom ruhu, a već se i sramežljivo sluša dobro poznata himna svih blagdana, "All I Want for Christmas Is You"... No, studeni je za brojne muškarce i mjesec kojeg obilježava sve popularniji muški trend, No-Shave November, a kako puštati bradu i brkove te istovremeno izgledati njegovano, otkrijte u nastavku!

Sigurno ste do sada čuli za zabavan društveni pokret, No-Shave November ili Movember, koji potiče muškarce da cijeli mjesec puštaju svoju bradu i brkove, no osim zabave, ovaj pokret ima i humanitarnu svrhu, a koja se odnosi na podizanje svijesti o malignim bolestima koje sve češće pogađaju muškarce. Tako se na vrlo zabavan način progovara o poprilično ozbiljnim temama, a osim što se tijekom No-Shave Novembera očekuje izgled brade u svom prirodnom izdanju, to ne znači da ona mora biti neugledna.

@philips_hr

Godine u kojima su brada i brkovi bili sinonim za neurednost daleko su iza nas te se danas na bradu gleda kao na jedinstveni ukras na licu svakog muškarca. Trendovi u stiliziranju brade mijenjaju se svake sezone, a ove godine klasični brkovi su ponovno u modi. Tako se sve češće mogu primijetiti dugi, klasični brkovi, kao i njihove kraće varijante, a ono što je važno kod njihovog stiliziranja su jasno definirani rubovi i dobra pokrivenost bez rupica. Osim brkova, lijepo oblikovana brada česti je odabir mnogih muškaraca, i to iz brojnih razloga; ona gotovo svakome dobro stoji, nadopunjava stil, naglašava stav i karakter svakog muškarca, a veliku ulogu u tome ima i pravilna njega kao i njezino održavanje. Pravilno uređenje brade zahtijeva strpljenje i vrijeme, ali i kvalitetnu aparaturu s kojom će njezino održavanje biti puno jednostavnije!

@philips_hr

Kako biste postigli njegovani izgled, važno je redovito brijati bradu, a jedan od omiljenih uređaja za brijanje brade jest Philips 9000 brijač, dizajniran za glatko klizanje kožom, čak i kada je u pitanju tvrdokorna brada.  Također ovom uređaju uz bok stoji i One Blade uređaj, koji je muškarcima posebno interesantan zbog odličnog dizajna i raznolikosti funkcija, pa tako svaki muškarac može kreirati bradu koja će biti raskošna, zdrava i muževna. No, osim njezinog stiliziranja i brijanja, važno je voditi računa i o njezinoj hidrataciji, a to najjednostavnije možete postići uz pomoć kvalitetnih ulja za bradu. Tako će ona u svakom trenu biti mekana, ugodnog mirisa te se neće lomiti, a koža će biti zaštićena od mogućih iritacija. 

Nadalje, ključna stavka u njezi brade, a koja se vrlo često zna preskakati, jest njezino češljanje. Češljanjem brade se vrlo lako možete riješiti uraslih dlaka, ali i svojoj bradi omogućiti neometeni rast, stoga ako mislite kako ste svoju bradu dovoljno puta počešljali, slobodno još jednom ponovite ovaj postupak!

@philips_hr

@philips_hr

Foto: Unsplash, Instagram, Zvonimir Ferina
Objavljeno: 11.11.2019. u 00:00
Tagovi: brada

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p