TRENDOVI

Vrijeme je za hoodice, a one najudobnije dolaze iz muškog ormara!

Hoodice koje osvajaju na prvu!

Kišni dani i službeno su stigli, a što ujedno znači da nam poprilično manjka inspiracije za nešto kreativnije outfite, budući da je potrebno udovoljiti zahtjevima jeseni.  Zato najčešće posežemo za jednostavnim modnim komadima koji su prije svega udobni te se ne opterećujemo previše oko slaganja kompletnog outfita, a za takav modni komad ponekad je najbolje zaviriti u - muški ormar!

Brojni modni komadi koji se danas nalaze u središtu naših svakodnevnih kombinacija prvenstveno su nekada bili rezervirani za muški ormar, kao što su košulje i sakoi. Barijera između muških i ženskih predmeta već odavno je ukinuta i to dolaskom trenda oversized looka, koji sjajno sljubljuje nešto grublji izgled i ženstvenost. Također, jedan predmet posebno volimo posuđivati iz muškog ormara, a riječ je o hoodici, kao najpraktičnijem odabiru u onim danima kada jednostavno ne znamo što bi odjenuli. Muške hoodice volimo jer su nešto veće, pa se osjećamo ušuškano u njima te ih vrlo lako možemo kombinirati sa svim drugim modnim komadima iz ormara.

Omiljena i najjednostavnija kombinacija je ona hoodice i traperica, koja je idealna za 'svaki dan'. Brojni high street brendovi predstavili su u novim kolekcijama i hoodice, bez kojih je jesen svakako nezamisliva, a one iz muške kolekcije nisu samo ograničene na neutralne tonove, već možete pronaći i zaigrane nijanse, poput plave i ljubičaste, a koje će sigurno osvježiti baš svaki vaš izgled!

Bershka (200 kn), (200 kn)

Pull&Bear (200 kn), Mango (200 kn)

Bershka (230 kn), (200 kn)

Pull&Bear (200 kn), Reserved (150 kn)

Mango (200 kn), Reserved (150 kn)

Pull&Bear (230 kn), Reserved (150 kn)

Reserved (150 kn), Pull&Bear (150 kn)

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.10.2021. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p