FHR MAN

5 najboljih destinacija stvorenih za muški provod!

Europa, Azija ili Amerika, pitanje je sad!

U današnje vrijeme rijetko tko ne voli putovati, a putovanja i razne destinacije sve su nam dostupnije ako ih dovoljno rano organiziramo putem low budget avionskih kompanija te hostela koji nude sasvim pristupačne cijene. Sve više muškaraca odlazi na put u pratnji svojih djevojaka, no ako je djevojkama dopušten girls weekend, onda i mi njima možemo dozvoliti isti!

Kao i žene, i muškarci vole provesti vrijeme sa svojim društvom, bilo na godišnjem odmoru ljeti, zimi, vikendom ili navečer uz utakmicu i koju čašu piva. No, nerijetko se muškarci odlučuju i na zajedničko muško putovanje u kojem će uživati na način koji njima najviše odgovara. Često je upravo riječ o mnogobrojnom ispijanju alkoholnih pića, tulumarenju i izležavanju na plaži te bezbrižnom odmaranju bez obilaženja muzeja i raznih znamenitosti. Destinacije poput Las Vegasa, Bangkoka i Praga samo su neke od onih na koje bi se svaki muškarac rado odlučio, a u nastavku pročitajte koje smo još izdvojili za pravo muško putovanje!

Prag

Mnogi muškarci još od maturalca pamte Prag kao izvor neograničenih količina jeftinog piva, a lice Praga s večernjim svjetlom postaje prava oaza zabave za sve ukuse! Izbor varira od noćnih klubova, pubova i cocktail barova u kojem će svaki muškarac pronaći ponešto za sebe. Ipak, Prag nije samo dobra destinacija jeftinih alkoholnih pića već i izvor mnogih kulturnih znamenitosti te ako se ipak odluče za istraživanje grada, postoji niz lokacija vrijednih razgledavanja.

München

Na spomen Münchena, prvo nam pada na pamet nezaobilazni Oktoberfest. Riječ je o najvećem pivskom festivalu na svijetu i omiljenoj destinaciji muškog dijela publike. Uz potoke omiljenog pića, može se uživati i u raznovrsnom programu kojeg svake godine organizatori iznova pripremaju te tako predstavlja raj za tijelo i duh, ali i nepce muškaraca!

Amsterdam

Leglo zabave i vrhunskog noćnog doživljaja, Amsterdam spada u logičan odabir svakog muškog društva! Uz brojne znamenitosti koje ovaj grad posjeduje, prepun je raznih objekata koji nude različite sadržaje, poput barova u četvrti crvenih svjetiljki, whiskey barova te raznih kafića uređenih u posebnom ozračju. Također, u Amsterdamu je kockanje dozvoljeno te ako ne možete posjetiti Las Vegas i okušati svoju sreću, Amsterdam će to nadomjestiti!

Las Vegas

Vjerojatno ne postoji muškarac koji nije pogledao film Mamurluk. Stoga, godišnji odmor u krugu najboljih prijatelja u Las Vegasu, ima li boljeg doživljaja? Grad poznat kao svjetska metropola zabave, glamura i brojnih igara na sreću dat će osjećaj koji se probudio u trenucima gledanja popularnog filma. Nije čudno da se uz njega veže i naziv Grad Grijeha, a mnoge kockarnice nude i besplatno piće dok god se okušava sreća!

Bangkok

Uz spomenuti Mamurluk, drugi dio istoimenog filma snimljen je u čudesnom Bangkoku koji se i zbog toga priključio samom vrhu top muških destinacija! Grad koji nikad ne spava nudi drugačiju dimenziju putovanja uz obilaženje brojnih otoka i plaža kao i jahanje slonova te igranje beer ponga koji čini jedan od glavnih izvora zabave. Ipak, noćni život je među najjačima na svijetu te će se tako moći uživati i u mnogobrojnim barovima na krovovima zgrade koji pružaju i spektakularan pogled!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 24.11.2019. u 15:59
Tagovi: muškarci, putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p