FIT

Čajevi koji će vam pomoći da svoj izgled dovedete do savršenstva

Ponekad je rješenje za prekrasan izgled najbolje potražiti u prirodi

Promjena dosadašnjih životnih navika nikada nije jednostavna, a pogotovo onih navika koje uključuju zdravije odabire namirnica i redovito vježbanje. Česta je situacija da se svečano pridržavamo unaprijed postavljenih ciljeva, ali iz nekog razloga očekivani rezultati našeg truda stagniraju. Moramo priznati kako su takve situacije zaista frustrirajuće, ali one nikako ne bi smjele biti prepreka na našem putu ka oblikovanom tijelu.

Prekrasan izgled nikada nije jednostavno postići, a moramo priznati kako je čitav fitness svijet prepun zamki koje naš napredak usporavaju na svakom koraku. Ponekad redovito vježbanje i pravilna prehrana našem tijelu nisu dostatne ili se ono jednostavno priviknulo na dosadašnji režim što dovodi to toga da cjelokupna žrtva ne pruža željene rezultate. S vremena na vrijeme je potrebno naše tijelo iznenaditi te ga potaknuti na promjenu koja će dovesti do gubitka željenih kilograma. Takva rješenja je uvijek najbolje potražiti u prirodi jer je ipak kod procesa mršavljenja najvažnije naše zdravlje. Poznato je kako se na našem tržištu mogu pronaći razni preparati čija obećanja ostavljaju brojne upitnike iznad glave umjesto željenih rezultata, stoga neka vaš izbor budu prirodni čajevi s kojima možete zaboraviti na umjetne boje i okuse te koji sadržavaju tek prah pravog čaja.

Čajevi u rinfuzi sadrže mnogo više mirisa i aroma od komercijalnih vrećica s čajevima, a osim što će vam pomoći da se u potpunosti opustite nakon napornog radnog dana, vaše uživanje u ovom toplom napitku može biti itekako korisno. Kako je našem organizmu s vremena na vrijeme potrebno čišćenje, prirodni čajevi su odličan odabir ako želite izbaciti toksine iz svog organizma. Čaj u listićima se sastoji od većih listova zbog čega zadržava više polifenola koji su cijenjeni zbog svojih antioksidativnih svojstava. Upravo takve čajeve možete pronaći na stranici cajevi.hr koja sadrži široki spektar čajeva te ih prilagoditi svojim potrebama, primjerice Oolong čaj poznati je ubojica masnoća te je odličan za eliminaciju masnih naslaga, a to je nešto čemu sigurno težite. Također Free and easy i After lunch čaj osim za detoks, odlični su i za poticanje probave koja je česti uzrok stagnacije željenih rezultata. Možemo reći kako je ovo čisti dokaz da opuštajuće uživanje u čaju itekako može biti korisno!


Foto: Cajevi.hr
Objavljeno: 02.02.2019. u 16:43
Tagovi: čaj, fitness

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p