FIT

Jeste li spremni 'uskočiti' u sportske sandale?

Iza novog ljetnog hita stoji brend Marc Jacobs
Baš kao što topla sunčana sezona nalaže što manje odjeće kao i prozračnu obuću u kojoj se nećemo osjećati sputano i „vakumirano“ tako i brend Marc Jacobs nalaže da su za to toplo razdoblje kao stvorene, nove sportske sandale koje stižu iz njihove tvornice.

Novi dizajn obuće koji nosi naziv Somewhere Sport Sandals od kada je prvi put viđen (na modnoj pisti u rujnu prošle godine) okarakteriziran je kao pravi hit za sezonu proljeće/ljeto 2018. Budući da ljetne trendove ne možemo zamisliti bez svevremenskih dodataka odnosno kul torbi za piknik, s ovim bi Somewhere Sport sandalama činile idealnu kombinaciju i jedinstveni stil savršen za brunch tijekom vikenda kao i za ostala ljetna, dnevna druženja na otvorenom. 

Obuća je višebojna i uključuje mrežaste i satenske detalje. Na prednjoj strani nalaze se criss-cross remenčići u smeđoj, crvenoj i ružičastoj boji. Za one najodvažnije postoje i sandale s resama i ukrasnim kamenjem. Gumeni potplat ovih sandala djelomično podsjeća na onaj kojega viđamo na platformama, a izveden je u crnoj, bijeloj i narančastoj boji. Za sada se Somewhere Sport sandale mogu kupiti online, a za par istih, trebate izdvojiti 280 ili 500 (za detaljima bogatije sandale) američkih dolara. 


Foto: PR
Objavljeno: 16.05.2018. u 12:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p