FIT

Kako se držati svojih fitness novogodišnjih odluka?

Vrijeme je da ove godine budete fit!

Fitness 
Jedna od najčešćih novogodišnjih odluka je ona da ćemo napokon biti fit! Ova godina će biti posebna, ove godine ćemo se pridržavati strogog režima prehrane i redovito ćemo odlaziti u teretanu. No, kako tjedni prolaze, veoma lako odbacujemo svoju fitness novogodišnju odluku. No, to ne mora biti tako! Donosimo savjete kako da 2016. bude fit!

1. Posjetite se da niste sami
Definitivno jedna od najčešćih novogodišnjih odluka je ona o vježbanju i promjeni prehrane. Ako si osvijestite da niste jedini koji se u siječnju tjeraju u teretanu, bit će vam lakše prebroditi početke tjedne. Ne mučite se sami!

2. Nagradite se
Naravno, kako biste stekli svoje tijelo iz snova, potrebno je paziti i na prehranu. No, to ne znači da si unutar tjedna ne možete priuštiti komad pizze, torte ili hamburger. Ako cijelo vrijeme idete protiv svojih želja, osjećat ćete se loše. A to svakako ne olakšava pridržavanje novogodišnje odluke.

3. Ciljevi trebaju biti mjerljivi
Najlakše ćete se pridržavati svoje odluke, ako imate ciljeve koje možete pratiti i mjeriti. Zacrtajte si veliki cilj, kojeg onda razbijte u manje dijelove na koje ćete tijekom procesa biti ponosni.
 
Fitness

4. Izgradite svoju fit obitelj

Uvijek je lakše u dvoje, ili troje, ili četvero… Vaš partner u teretani ili grupa na vježbama olakšat će redovito vježbanje. Ne samo da ćete imati društvo koje će vas zabavljati, nego s njima možete ujedno dijeliti zajedničke muke i veseliti se postignutim ciljevima.

5. Odaberite trening koje vam paše
Prijateljica obožava jogu, vaš partner trči, a sestrična ne izlazi iz teretane – ono što drugima pričinjava zadovoljstvo, ne mora i vama. Odaberite onu vrstu aktivnosti koja će prije svega vama pasati – tako ćete uživati i nećete trening doživljavati kao muku.

M.D.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 01.01.2016. u 14:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p