PREHRANA

Adele priznala trik uz koji je izgubila kilograme

Prestala piti čaj i izgubila kilograme

Pjevačica Adele oduvijek je borila bitku s viškom kilograma i uvijek je govorila kako se odlično osjeća u svojoj koži te da nema potrebu smršavjeti.

Ipak, čini se kako se poslije poroda ipak odlučila na dijetu te je izgubila nekoliko desetaka kilograma. Iako nikada ranije nije javno pričala detalje o svojoj prehrani, ovoga puta odlučila je podijeliti trik uz kojeg je smršavjela zavidan broj kilograma. Priznala je kako je iz prehrane izbacila čaj sa šećerom i nakon toga je jednostavno krenula gubiti kilograme.
 
 
Rekla je kako je dnevno znala piti čak i do deset šalica čaja, a u svaku je stavljala oko dvije žličice šećera. Priznala je kako je samo u čaju unosila 20 žličica šećera dnevno. Sada ne pije čaj uopće i kaže da se osjeća odlično i puno energije jer se prije zbog prevelike doze šećera osjećala umorno. Adele je rekla kako je nakon izbacivanja čaja iz svakodnevne prehrane jednostavno počela gubiti kilograme što niti ne čudi s obzirom na toliku količinu šećera koju je prije unosila. Osim izbacivanja šećera, Adele je priznala kako u zadnje vrijeme malo više pazi na prehranu, a i počela je ići u teretanu pa pohvaljujemo njezine nove zdrave navike.
 
  
T.F.
Foto: Splash News i Instagram
Objavljeno: 01.03.2016. u 13:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p