PREHRANA

Ako trebate inspiraciju za zdrave obroke, ovaj Instagram profil morate pratiti

Prva pomoć za zdrave obroke
fitness inspiracija
A
ko ste kao jednu od mnogobrojnih novogodišnjih odluka donijeli i onu da ćete se zdravije hraniti, ali nedostatak ideja vas u tome sprječava, mi smo tu da vam pomognemo da ustrajete. Pratite ovaj Instagram profil i više nikad nećete morati razbijati glavu što kuhati.

Hazel Wallace doktorica je i trenerica koja stoji iza Instagram profila The Food Medic. Njena prva knjiga istog naziva kao i Instagram profil izaći će sredinom godine, a u njoj daje savjete kako živjeti sretnije i zdravije te nudi mnoštvo recepata i vježbi. Nas je njen profil posebno osvojio upravo zbog velikog broja raznolikih recepata, a Hazel kaže kako se smatra jednom od prvih doktora nove generacije. Želi iskoristiti svoje znanje kao doktor i kombinirati ga s interesom za nutricionizam i tjelovježbu te razbiti zastarjele mitove i pomoći ljudima da lakše održavaju zdrave životne stilove.

Na svom Instagram profilu ima više od 100 000 pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje recepte i rutinu vježbanja. Kao doktorica vjeruje da su hrana i vježbanje lijek za mnoge bolesti današnjice poput dijabetesa i kardiovaskularnih tegoba i zato želi sa svima podijeliti svoje znanje. Kaže kako je apsolutna protivnica svih oblika dijeta i smatra da ako se pravilno hranite nećete niti doći u situaciju da morate na dijetu. Pogledajte njene fotografije i vjerujemo da ćete dobiti inspiraciju ne samo za sutrašnji ručak nego i za zdrave obroke narednih mjeseci.

fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
fitness inspiracija
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.01.2017. u 14:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p