PREHRANA

Dijetni trikovi Jennifer Lopez

Plan prehrane koji glumicu održava vitkom

 

Unatoč tome što ima stresan raspored veći dio godine, poznata glumica i pjevačica Jennifer Lopez i dalje stigne izgledati iznenađujuće dobro u svako doba.

Za super tijelo zaslužan je plan zdrave prehrane koji slijedi. Jennifer počinje dan s čokoladnim shakeom koji priprema s vodom ili mlijekom od kvinoje. Osim shakea, ujutro prije kavu bez kofeina. Za ručak Jennifer voli jesti namirnice poput lososa, svježeg povrća i salate. Najdraži ručak joj je salata od tikvica, paprike i brokule začinjena Aceto balsamicom.

Večera oko pola 7 navečer i tada jede proteine s kvinojom. Večere su joj svaki dan raznolike pa tako jedan dan jede rižu i grah, a drugi svinjetinu i piletinu. Sve što konzumira je organsko i svježe. Ne jede nikakvu procesiranu hranu.

Kaže kako je najveća tajna njene vitkosti u porcijama koje su male, ali dovoljne za sve njene potrebe. Rekla je kako se ne izgladnjuje te si ponekad priušti neku slasticu, ali najčešće uz sebe ima zdrave grickalice, poput suhog voća ili povrća koje joj suzbiju želju za nezdravim slatkišima između obroka.

Pokušava jesti visokoproteinsku hranu koja je bogata različitim nutrijentima kako bi imala snage za sve obaveze i nastupe koje ima. Iako je Jennifer priznala da jako voli jesti pizzu, priušti si je tek jednom mjesečno. Prije važnih događaja, Jennifer je otkrila kako je na režimu prehrane bez šećere i soli te izbjegava cigarete i alkohol te pije puno vode.

Foto: Getty Images
Objavljeno: 07.02.2016. u 11:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p