PREHRANA

Instagram profil s bezbroj ideja za zdrave obroke

Inspiracija za zdrav obrok svaki dan

zdravi obroci
A
ko svaki dan gubite vrijeme pokušavajući smisliti zdrave recepte i na kraju odustanete i opet skuhate dobru staru tjesteninu, pronašli smo Instagram profil koji nas je osvojio predivnim fotografijama, ali i odličnim idejama za zdrave obroke. Odmah stisnite follow i više nikada nećete morati smišljati zdrave recepte.

Iza profila My New Roots krije se Sarah Britton, holistička nutricionistica iz Danske koja na svom Instagram profilu svakodnevno dijeli predivne fotografije zdravih obroka. Kada je Sarah spoznala važnost pravilne prehrane za opće zdravlje organizma, odlučila je putem svog Instagram profila i istoimenog bloga, educirati i druge. Usprkos tome što se hrani zdravo i vegetarijanski, Sarah je pravi gurman pa ne nudi obroke koje bi ponudili svom kućnom ljubimcu zečiću, nego ima zaista konkretna jela koja djeluju izuzetno ukusno.

Prije dvije godine izdala je i knjigu My New Roots u kojoj je po sezonama podijelila svoje najbolje recepte, a upravo sezonske namirnice ključ su njezinih recepata. Sarah smatra kako je jako važno pripremati obroke od namirnica koje su sezonski aktualne, jer za njih postoji najmanja šansa da su tretirane nečim što bi nam moglo štetiti. Pogledajte njene najbolje fotografije i nadamo se da će vas inspirirati za neke nove zdrave obroke.

zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
zdravi obroci
T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 22.03.2017. u 16:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p