PREHRANA

Inteligentnijom prehranom do fit izgleda

Jeste li čuli za eatelligence - inteligentnu hranu?
food

K
ako znamo da li su naše tijelo i um u ravnoteži? Kako prepoznati disbalans organizma? U današnjem svijetu, gdje stres zauzima prvo mjesto u uzrokovanju raznih zdravstvenih i emocionalnih problema, neupitno nam je potrebno nešto što nas može uravnotežiti.

Vremena za kvalitetnu prehranu sve je manje, obaveze na poslu, u školi, na fakultetu ili treningu ostavljaju nam malo vremena da se posvetimo zdravijoj prehrani, što u konačnici dovodi do negativnih promjena u organizmu koje u početku ne vidimo. U svijetu postoji beskonačno mnogo pripravaka koji obećaju mršavljenje, zdraviji organizam, jačanje mišićne mase, no postoji li nešto što nam može pomoći da unutarnji nemir dovedemo u ravnotežu?
   
food

Tu rupu na tržištu zdrave hrane popuniti će OrganIQ Food. OrganIQ Food je jednostavno rečeno – eatelligence. Ovaj jedinstveni dodatak prehrani predstavlja idealno rješenje za osobe koje vode dinamičan, neuravnotežen i stresan život.
 
Osmišljen na temeljima tradicionalne kineske medicine, a razvijen od strane mladog tima željnog zdravih navik, donosi pravu revoluciju u načinu na koji gledamo na naše prehrambene navike. OrganIQ Food djeluje na bazi 21 dana, gdje se kroz taj vremenski period konzumira dva puta dnevno – idealno u vrijeme doručka i večere. Najbolje djeluje pomiješate li ga sa vodom, mlijekom ili jogurtom.
 
food
Nakon unosa u tijelo u potpunosti se prilagođava potrebama organizma, stvarajući potrebnu ravnotežu te samim time predstavljajući personalizirani dodatak za svaku osobu koja ga koristi. Njegov sastav je 100% organski, a u sebi ima 15 sastojaka koji ga čine kako jestivim, tako i inteligentnim. OrganIQ sastoji se od pšeničnih pahuljica, prosene kaše, zobenih pahuljica, sitnih ječmenih pahuljica, mljevenog rogača, parboild riže, pečenog slanutka, ljuskica soje, lana, kakao praha, raženih pahuljica, pšeničnih prosijenih pahuljica, cimeta, origana te bosiljka.

Foto: PR
Objavljeno: 06.07.2015. u 14:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p