PREHRANA

Jeste li sigurni da želite isprobati dijetu Gisele Bundchen?

Kuhar poznate manekenke otkrio njen strogi režim prehrane
Gisele Bundchen dijeta

G
isele Bundchen i njen suprug Tom Brady vlasnici su jednih od najboljih tijela svjetskog showbizza, stoga ne iznenađuje da par provodi strogi režim prehrane. Allen Campbell, glavni obiteljski kuhar, otkriva kojih se sve pravila pridržava it manekenka. 

Poznati bračni par prije svega koristi lokalne i organske proizvode, u potpunosti izbjegava bilo kakve genetski modificirane sastojke. Njihova dijeta je bezglutenska, i temelji se na sezonskoj hrani. 80% onoga što Gisele i Tom jedu je povrće, a na tanjuru se nalazi tanko rezano meso, i to najčešće odrezak, piletina i povremeno patka. Riblja jela se najčešće rade od lososa. Allen koristi pretežito maslinovo ulje, no s njim ne kuha, to čini samo s kokosovim uljem. U kuhinji se nalaze čak tri dehidratora koji isušuju pojedine namirnice. Za doručak je na meniju obavezno sirova granola. Ručak se servira u 12.30h, dok je večera između 17.30h i 18h.
 
Gisele Bundchen dijeta
Na zabranjenoj listi je šećer i bijelo brašno. Kava, odnosno bilo što što sadrži kofein je strogo zabranjeno, kao i mliječni proizvodi. Gljive su također na zabranjenoj listi, a voće Tom i Gisele prepuštaju svojoj djeci. Tom povremeno pojede bananu, i to u smoothieju, no ostalo voće nije dopušteno.
 
Gisele Bundchen dijeta 
Njihov strogi režim prehrane ne prestaje ni kad su na putovanjima. Allen uvijek zove hotele i objašnjava osoblju što se na meniju ovog poznatog para mora nalaziti. Jeste li još uvijek zavidni njihovim isklesanim tijelima?
 
Gisele Bundchen dijeta
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.01.2016. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p