PREHRANA

Kako do isklesanog tijela Emily Ratajkowski?

Fitness i dijetni trikovi lijepe glumice
Emily Ratajkowski
E
mily Ratajkowski trenutno ima jedno od najpoželjnijih tijela u svijetu show businessa. Priznala je kako ima brz metabolizam pa ne mora pretjerano paziti na liniju. Ipak, kako bi imala isklesano tijelo ide u teretanu i trenira jogu. 

Glumica i model svaki dan započinje slatkim pecivom. Najčešće kada je kod kuće ode u obližnju pekarnicu i tamo doručkuje croissant i pije crnu kavu. Za ručak najviše voli jesti salatu ili sendvič i priznaje kako zaista nije tip osobe koji može jesti samu salatu jer previše uživa u mesu. Emily priznaje kako je veliki mesožder i voli sve vrste mesa.

Emily Ratajkowski
Večeru gotovo nikada ne jede kod kuće jer kaže da je jako socijalna pa joj je posljednji obrok u danu idealan za druženje s prijateljima i obitelji. Najviše voli večerati u talijanskim restoranima gdje su dobri kokteli i vino, a ako pak želi zdraviju večeru, onda ode u svoj omiljeni sushi restoran. Najveći slatki grijeh kojem se teško odupre su čokoladni cupcakesi koje obožava, ali se trudi ne kupiti puno komada kako ih ne bi pojela sve odjednom.

Emily Ratajkowski
Emily priznaje kako nije osoba koja luduje za tjelovježbom te uopće nema osobnog trenera. U teretanu odlazi nekoliko puta tjedno, ali ne redovno i nema neki određeni program vježbanja. Rekla je kako više voli jogu koja joj osim za tijelo, pomaže i za osvježenje uma. Hodanje i planinarenje omiljena su joj aktivnost jer kako kaže, obožava prirodu u Los Angelesu i svaki slobodan trenutak provodi s prijateljima šetajući i penjući se po kalifornijskim brdima. Da i mi imamo takve trbušnjake kao ona, odmah bi potpisali šetnje i planinarenje.

Emily Ratajkowski
T.K.
Foto: C Magazine
Objavljeno: 26.03.2017. u 09:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p