VJEŽBANJE

Kako glumica Keira Knigtley održava vitku liniju?

Dijetni i fitness trikovi lijepe glumice

keira knightley

Lijepa glumica Keira Knightley nekoliko puta je bila optužena da je premršava ili anoreksična i svaki puta se morala braniti da jede dovoljno i da je sve u genetici. Doznali smo što doista Keira jede te kojim treninzima i vježbama održava mišičavo tijelo. 

Možda vam zvuči čudno, ali glumica kaže kako je veliki foodie te obožava hranu. Glumica je zbog optužbi jednog časopisa da je anoreksična prije nekoliko godina podigla tužbu i dobila odštetu. Kaže kako nikada nije bila bolesno mršava i kako je liniju naslijedila od oca koji je cijeli život mršav. Iako možete pomisliti 'blago njoj' ona isto tako mora paziti na zdravu prehranu kako ne bi pala ispod određene težine. 

keira knightley

Keira kaže kako jede kad god je gladna, a to najčešće podrazumijeva do šest obroka dnevno. Objasnila je kako se drži pravila da jede ono što joj tijelo traži pa ako joj se jede mesni odrezak, moguće je da ima manjak željeza. U sezoni prehlada kaže kako ima želju za citrusima. Ako poželi pizzu ili hamburger, glumica ih si i priušti, ali pazi kako to ne bi bilo često jer se trudi hraniti zdravo.

keira knightley

Glumica vježba tri puta tjedno pod nadzorom osobnog trenera, a svaki joj trening traje 90 minuta. Kaže kako prezire teretanu jer je jednom bila u njoj i osjećala se jako čudno vježbajući s mnogo ljudi. U sklopu svog treninga najčešće diže utege i izvodi trbušnjake, s kojima jača čitavo tijelo. Ponekad pliva kako bi uklonila masno tkivo koje joj se ponekad nakupi, a na kraju svakog treninga se isteže kako bi povećala fleksibilnost tijela.

keira knightley

Kako bi se opustila prije napornih snimanja, Keira najčešće trenira kardio vježbe poput mačevanja i boksanja, a stres voli ispuhati i dizanjem utega. Za opuštanje joj najviše pomaže joga koju prakticira u stresnim danima. Kaže da joj je joga jako zabavna jer osim što ima neobične poze koje mora izvesti, uvijek je zabave i neobična imena poza koja nikako ne može izgovoriti. Keira zaista izgleda odlično i sigurni smo kako pazi na svoje zdravlje te da je za njenu vitku liniju zaista u pitanju genetika. 

keira knightley

T.K.
Foto: gq.com

Objavljeno: 16.10.2016. u 12:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p